Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πέρα από την Αφρική – Η Μελάνια Τραμπ λάμπει χωρίς τον Ντόναλντ [pics]

Πέρα από την Αφρική – Η Μελάνια Τραμπ λάμπει χωρίς τον Ντόναλντ [pics]
REUTERS

Ένας άλλος άνθρωπος είναι η Μελάνια Τραμπ ομολογούν όλοι όσοι την συνοδεύουν στην περιοδεία της στην Αφρική. Μακριά από την βαριά σκιά του συζύγου της, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση.

Η απόσταση των 5.200 μιλίων που χωρίζει την Μελάνια από τον Ντόναλντ Τραμπ έδειξε πολλά. Όσοι την έχουν ζήσει στην Ουάσινγκτον και όσοι την ζουν στην περιοδεία της μιλούν για μια χαρούμενη και συνεχώς χαμογελαστή – όχι επιτηδευμένα – γυναίκα, που είναι πολύ ενημερωμένη για την κάθε χώρα που επισκέπτεται.

Είναι πολύ ευγενής με τους οικοδεσπότες της και πολύ προσηνής με όποιους συναντάει. Με άλλα λόγια αυτό το ταξίδι δεν το αντιμετωπίζει ως αγγαρεία. Από την περασμένη Τρίτη που προσγειώθηκε στην αφρικανική ήπειρο η Μελάνια Τραμπ έχει κάνει τα πάντα για να ξεχαστούν τα όσα υποτιμητικά έχουν βγεί από τα χείλη του συζύγου της για τους αφρικανούς. Οι “χώρες απόπατοι” όπως τις έχει αποκαλέσει ο Τραμπ έχουν γοητευθεί από την σύζυγό του και μέχρι στιγμής όλα έχουν κυλήσει κάτι παραπάνω από καλά.

Δικοί της άνθρωποι λένε ότι το ταξίδι αυτό θα της δώσει την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο ποια στ’ αλήθεια είναι. Οι αρετές που λένε ότι έχει η Μελάνια και ξέρουν όταν την συναντούν ιδιωτικά θα βγουν τώρα αβίαστα στην επιφάνεια.

Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

πηγη φωτο: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις