Κόσμος

Περίεργο δυστύχημα στην Ινδία: Αγκάλιασε συνάδελφό του και την έριξε από τον 3ο όροφο

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ενός κτιρίου στην Ινδία, από το δυστύχημα που είχε μια καθαρίστρια, την περασμένη Τρίτη (16.07.2024).

Η καθαρίστρια Γκουντίγια Ντέβι βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τον 3ο όροφο του κτιρίου «Globe Estate» στο Ντομπίβλ στην Ινδία.

Η τραγωδία σημειώθηκε όταν η άτυχη καθαρίστρια, έκανε διάλειμμα από την δουλειά της και κάθισε στην άκρη του εσωτερικού μπαλκονιού του κτιρίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ένας άνδρας την πλησιάζει και την αγκαλιάζει, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο κενό.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: 

Ο άνδρας που και αυτός έχασε την ισορροπία του, κρατήθηκε με μεγάλη δυσκολία και σώθηκε τελευταία στιγμή. Όταν κατάλαβε το τι έγινε, έτρεξε με έναν ακόμα άνθρωπο στο ισόγειο του κτιρίου για να δουν πως είναι η γυναίκα.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για το δυστύχημα αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η άτυχη καθαρίστρια, ήταν παντρεμένη και ζούσε με την οικογένειά της κοντά στον τόπο που βρήκε τραγικό θάνατο.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αφροαμερικανός πατέρας στη Νέα Υόρκη κατέθεσε μήνυση για τη μασκότ «Σπαρτιάτη» σχολικής ομάδας
«Ένα από τα πρώτα πράγματα που διάβασα ήταν ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες είχαν σκλάβους τους αυτόχθονες που κατέκτησαν -και όχι απλώς σκλάβωναν αλλά το έκαναν με βία», είπε ο πατέρας
Μασκότ Σπαρτιάτης στρατιώτης
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη