Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Περιήγηση στη Νέα Υόρκη με ξεναγό τη σειρά “The Marvelous Mrs. Maisel”

Περιήγηση στη Νέα Υόρκη με ξεναγό τη σειρά “The Marvelous Mrs. Maisel”

Η Μίριαμ (Μιτζ) Μάιζελ της σειράς «The Marvelous Mrs. Maisel» γνωρίζει όσο κανείς άλλος τη Νέα Υόρκη. Οσοι, μάλιστα, επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματά της μπορούν να πάρουν μέρος σε μία ιδιαίτερη ξενάγηση.

Η εταιρεία Location Tours, η οποία διοργανώνει ξεναγήσεις βασισμένες σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και σε τηλεοπτικές τοποθεσίες προσφέρει τώρα σε τουρίστες και κατοίκους της πόλης την ευκαιρία να γυρίσουν πίσω στον χρόνο, στη δεκαετία του ‘50 και να επισκεφθούν τα πιο εικονικά μέρη του “The Marvelous Mrs. Maisel” της Amazon.

Η περιήγηση Mrs. Maisel στη Νέα Υόρκη είναι συνδυασμός ιστορίας, γαστρονομίας, μόδας, κωμωδίας και λατρείας μιας τηλεοπτικής εκπομπής.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν πως το συνεργείο μεταμόρφωσε το σύγχρονο Μανχάταν στην τέλεια αναπαράσταση της ατμόσφαιρας των δεκαετιών του 1950 και του 1960. Παρ’όλο που η Μιτζ Μάιζελ ζει στο Upper East Side ενώ προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει κωμικός, η περιήγηση αφορά μόνο ορισμένες γειτονιές του Μανχάταν, όπως Γκράμερσι, Μπόβερι και Γκρίνγουιτς Βίλατζ.

Στην ξενάγηση περιλαμβάνονται στάσεις σε καφέ του West Village, που εμφανίζεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς, στο jazz club, στο οποίο η Μιτζ παρακολουθεί εμφάνιση του Λένι Μπρους και σε ένα από τα παλαιότερα μπαρ στην πόλη, στο οποίο ο Τζόελ πίνει με τους φίλους του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις