Κόσμος

Πέταξαν από το λεωφορείο γκέι ζευγάρι γιατί φιλήθηκαν!

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς εναντίον δυο ομοφυλόφιλων τους οποίους οδηγός λεωφορείου  πέταξε έξω από το όχημα γιατί φιλήθηκαν.

Όλα έγιναν στο Λονδίνο και μάλιστα έχει διαταχθεί και έρευνα από το υπουργείο Μεταφορών της χώρας.

Ο Τζακ Τζέϊμς, 23 ετών και ο σύντροφός του, “διατάχθηκαν” να κατέβουν από το λεωφορείο με τον αριθμό 89 κοντά στο Μπλακιθ στο νοτιοανατολικό Λονδίνο επειδή φιλήθηκαν.

Ο Τζακ περιγράφοντας το περιστατικό είπε: «Μιλούσαμε και κάτι είπα και ο σύντροφός μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη». Και συνέχισε: «Ε! Εσείς οι δυο! Μην το κάνετε αυτό στο γαμημένο το λεωφορείο μου! Κατεβείτε! Δεν μπορώ να τα βλέπω αυτά!»

Αρχικά όπως λένε, νόμιζαν ότι δεν μιλούσε σ’ εκείνους ο οδηγός. Μάλιστα μόλις σταμάτησε το λεωφορείο ο Τζάκ κατευθύνθηκε προς τον οδηγό και τον ρώτησε: «Συγγνώμη, μιλούσατε σ’ εμάς;» 
Εκείνος τότε απάντησε: «Ναι! Είναι το λεωφορείο μου. Εγώ βάζω τους κανόνες και δεν θέλω να βλέπω τέτοια πράγματα! Είναι αηδιαστικό. Κατεβείτε τώρα!»

Ο οδηγός τους στόλισε κιόλας με διάφορα κοσμητικά επιθετα.

Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει και σε μεγάλο πολυκατάστημα του Λονδίνου όταν απείλησαν δυο κοπέλες να τις βγάλουν έξω με τις κλωτσιές γιατί φιλήθηκαν.

ΠΗΓΗ: Guardian

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο διάλογος των πιλότων πριν την συντριβή του αεροπλάνου της Air India - «Γιατί σταμάτησε η τροφοδοσία των κινητήρων με καύσιμα»
Το προκαταρκτικό πόρισμα, που έδωσε στη δημοσιότητα η ινδική υπηρεσία έρευνας αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB), δεν καταλήγει σε κανένα συμπέρασμα για τα αίτια και δεν αποδίδει ευθύνες για το δυστύχημα
Συντριβή αεροπλάνου στην Ινδία
Τρεις νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές κατά της Clan del Golfo στην Κολομβία - Πρόκειται για το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών
«Εκτιμάται ότι εξαιτίας των τεσσάρων αεροπορικών πληγμάτων ακριβείας, έχουν εξοντωθεί περίπου 30 - 40 μέλη της Clan del Golfo», ανέφερε ο κολομβιανός υπουργός Άμυνας
Πράκτορες της Διεθνούς Οργάνωσης Εγκληματολογικής Αστυνομίας (INTERPOL) συνοδεύουν επτά πρώην μέλη των FARC της εγκληματικής οργάνωσης Clan del Golfo, κατηγορούμενη για ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προχωρά σε απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων – Αναμένεται να «ξηλωθούν» 1.350 διπλωμάτες και υπάλληλοι
Η κίνηση αυτή είναι το πρώτο βήμα μιας αναδιάρθρωσης που ο Τραμπ έχει επιδιώξει να διασφαλίσει ότι η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ευθυγραμμίζεται με την ατζέντα του «Πρώτα η Αμερική»
State Department 1