Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πέθαναν την Αρίθα Φράνκλιν! Η… αποστομωτική απάντηση της “θεάς” της σόουλ

Αρίθα Φράνκλιν

Πόσο αρρωστημένο μυαλό πρέπει να έχει κάποιος για να μπει στη διαδικασία όχι μόνο να “πεθάνει” την Αρίθα Φράνκλιν αλλά να φτιάξει και λογαριασμό “κλώνο” του δικού της στο twitter για να το… ανακοινώσει;

Πολύ είναι η απάντηση. Αλλά πήρε την απάντηση που του άξιζε από την ίδια την Αρίθα Φράνκλιν. Και άκουσε τα… εξ’ αμάξης από θαυμαστές και φίλους της “θεάς” της σόουλ στο twitter.

«Είναι θλιβερή είδηση να αναγγέλλουμε τον θάνατο της βασίλισσας της σόουλ, Αρίθα Φράνκλιν, 1942-2017». Αυτό ήταν το μήνυμα που ανέβηκε στο ArethaFranklinn στο twitter.

Ο ψεύτικος λογαριασμός

Έναν λογαριασμό – κλώνο του πραγματικού λογαριασμού που διατηρεί η διάσημη τραγουδίστρια.

Και ο πραγματικός

Χαμός στο twitter

Φυσικά, μέσα σε μερικά λεπτά το hashtag #RIPArethaFranklin άρχισε να διαδίδεται στο Twitter. Και μοιραία έφτασε στα… αυτιά της ίδιας της Αρίθα Φράνκλιν. Που επεφύλασσε μια αποστομωτική απάντηση στον αχαρακτήριστο που την… “πέθανε”!

Μια μέρα μετά το tweet που ανακοίνωνε το θάνατο της 75χρονης τραγουδίστριας, ο λογαριασμός… κλώνος έβγαλε… update: Όχι νεκρή. Σώπα!

Το δε συγκλονιστικό είναι ότι ο ψεύτικος λογαριασμός με την ανακοίνωση του θανάτου της Φράνκλιν και τη… διάψευση, δεν έχει “κατέβει”!

https://twitter.com/ArethaFrankIinn/status/932871460808310784

https://twitter.com/ArethaFrankIinn/status/933140325362569216

Αρίθα Φράνκλιν: Είμαι καλά

«Είμαι καλά, γενικά», δήλωσε στο Us Weekly η Αρίθα Φράνκλιν. Αναφερόμενη στις πρόσφατες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της είπε ότι τις ξεπέρασε και πως η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε της προκάλεσε μεγάλη απώλεια βάρους.

«Ευχαριστώ για την ανησυχία σας», δήλωσε η βασίλισσα της σόουλ μουσικής.

Φωτογραφία Reuters

Νωρίτερα υπήρξε ενημέρωση μέσω Twitter των θαυμαστών της τραγουδίστριας από την παρουσιάστρια Σον Ρόμπινσον. Έγραψε ότι μίλησε με οικογενειακό φίλο της Φράκλιν που την διαβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή και καλά.

Την έχουν… ξαναπεθάνει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της Αρίθα Φράκλιν. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 είχε ξανασυμβεί καθώς η τραγουδίστρια είχε υποβληθεί την περίοδο εκείνη σε χειρουργική επέμβαση.

Φωτογραφία Reuters

Αλλά και έναν χρόνο αργότερα το διαδίκτυο «ξαναπέθανε» την τραγουδίστρια καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν πέτυχε η επέμβαση και τελικά κατέληξε από καρκίνο στο πάγκρεας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις