Κόσμος

Πέθανε από κορονοϊό ο γηραιότερος Γάλλος

Την τελευταία του πνοή, νικημένος από την Covid-19, σε ηλικία 112 ετών άφησε ο γηραιότερος άνδρας της Γαλλίας, ο Μαρσέλ Μες.

Έφυγε από τη ζωή τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη σε νοσοκομείο της πόλης Βιέν αφού προσβλήθηκε από την Covid-19, έκανε γνωστό η κόρη του.

«Ζούσε πάντα στο σπίτι του, αλλά κόλλησε την Covid και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Του έδωσαν οξυγόνο, έκαναν τα αδύνατα δυνατά, όμως τι περιμένετε… στα 112 χρόνια του…» είπε η Νικόλ Μπουαρόν, η μοναχοκόρη του.

Ο Μαρσέλ Μες γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1909 και εδώ και δεκαετίες ζούσε μόνος στο σπίτι του, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, όταν χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Ήταν πρώην οδηγός ασθενοφόρου και είχε χηρέψει από το 1998.

Ο Μες έγινε ο γηραιότερος Γάλλος στις 5 Οκτωβρίου, μετά τον θάνατο του Ζιλ Τεομπάλντ, ενός πρώην λιμενεργάτη και ψαρά από τη Μαρτινίκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο δείχνει την ιδιοκτήτρια του μπαρ να φεύγει με την ταμειακή αγκαλιά λίγο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Κραν Μοντανά
Όπως αναφέρει Ιταλός δημοσιογράφος, υπάρχει ένα βίντεο και φέρεται να δείχνει την ιδιοκτήτρια του μπαρ Constellation, Τζέσικα Μορέτι, να τρέπεται σε φυγή λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η φωτιά με τα έσοδα της ημέρας
Αποτελέσματα της πυρκαγιάς και της έκρηξης που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της γιορτής της Πρωτοχρονιάς στο μπαρ «Le Constellation» στο Crans-Montana
Το Ιράν προειδοποιεί διαδηλωτές ενώ «βλέπει» ξένους πράκτορες και μισθοφόρους πίσω από τις κινητοποιήσεις
Το Ιράν εκτέλεσε άνδρα που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ της Μοσάντ ενώ η Αυστραλία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω της τεταμένης κατάστασης
Ιράν