Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέθανε για μια φωτογραφία – Χοροπηδούσε και έπεσε στον γκρεμό

γκρεμός

Σε τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια της 23χρονης φοιτήτριας Hyewon Kim να βγάλει την τέλεια φωτογραφία. Χοροπηδούσε για μια καλή λήψη και έπεσε στον γκρεμό.

Η άτυχη φοιτήτρια χοροπηδούσε στον αέρα για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία στους βράχους “Seven Sisters”, στο Sussex. Είχε ζητήσει από έναν ξένο να την απαθανατίσει. Έχασε όμως την ισορροπία της και έπεσε στον γκρεμό από ύψος 61 μέτρων.

Η 23χρονη από τη Νότια Κορέα βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να βελτιώσει τα αγγλικά της. Υπέστη τρομακτικά τραύματα στο κεφάλι μετά την πτώση της στο κενό. Αργότερα βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο στην κορυφή του Seven Sisters.

“Υπήρχαν 6 φωτογραφίες της κοντά στα βράχια. Πηδούσε στον αέρα πολύ κοντά στην άκρη του γκρεμού. Φαινόταν να έχει συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό και η έκφραση στο πρόσωπό της έδειχνε απόλαυση”, τόνισε ο αστυνομικός Tod Stewart.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την πτώση στον γκρεμό

“Αν οι άνθρωποι κάνουν πράγματα που τους θέτουν σε ακραίο και προφανή κίνδυνο, υπάρχει ένα όριο όπου πρέπει να σταματήσουν”, σημείωσε η νοσηλεύτρια Alan Craze.

“Πήγα στο Seven Sisters για τουρισμό. Ένα άλλο κορίτσι από την Κορέα, που δεν γνώριζε, μου ζήτησε να τη βγάλω φωτογραφίες. Καθώς την έβγαζα, έπεσε στον γκρεμό. Προσπαθούσαμε όλοι να βρούμε κάποιον να καλέσει τις αρχές. Μετά πήρα την κορεατική πρεσβεία”, δήλωσε η 24χρονη Young Choi.

O Jin Gyeong Jang βρισκόταν στο σημείο την ώρα του τραγικού δυστυχήματος. “Την είδα να στέκεται και μετά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Δεν ήταν πλέον εκεί. Στο σημείο που στεκόταν υπήρχε μόνο μία τσάντα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις