Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πέθανε η γηραιότερη χρήστρια του Twitter

“Η Αιβι Μπιν πέθανε ήσυχα στον ύπνο της στις 12.08”.

Αυτή ήταν η λιτή ανάρτηση στο Twitter από όσους αγάπησαν την υπέροχη αυτή γυναίκα η οποία αν και 105 ετών αγαπούσε ότι είχε να κάνει με την επικοινωνία και την τεχνολογία.

Η Αϊβι Μπιν ήταν ο γηραιότερος άνθρωπος στο Twitter και στο Facebook. Γεννήθηκε στο Μπράντφορντ της Αγγλίας το 1905  σε μια οικογένεια με άλλα 7 αδέλφια.

Εγκατέλειψε το σχολείο στα 14 για να δουλέψει. Λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε τον Χάρολντ που ήταν στρατιώτης και τον ακολούθησε στη Ν. Αφρική όπου είχε σταλεί με μετάθεση.

Τελειώνοντας την θητεία του και οι δυο έπιασαν σουλειά στο σπίτι του Λόρδου και της Λαίδης Γκίνες στην Αγγλία.
Στην μακρόχρονη ζωή της άλλαξε πολλές φορές δουλειά και στα 73 της αποφάσισε να πάρει σύνταξη, όταν έχασε και τον πολυαγαπημένο της Χάρολντ.

Τότε ανακάλυψε άλλο ένα πάθος της το μπόουλινγκ. Στα 92 της μετακόμισε σε έναν οίκο ευγηρίας ο οποίος όμως έκλεισε μετά από 10 χρόνια και λίγο πριν γιορτάσει τα 102 της χρόνια μετακόμισε σε έναν άλλο οίκο όπου εκεί ανακάλυψε το νέο της πάθος! Το Ιντερνετ!

Από την στιγμή που έγινε γνωστή ως η γηραιότερη χρήστρια των social networks όλοι την λάτρευαν. Της άρεσε να συνομιλεί με τις ώρες με τους χιλιάδες φίλους της στο Facebook και τους χιλιάδες followers της στο Twitter.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε