Κόσμος

Πέθανε η Όνορ Μπλάκμαν, το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Έφυγε από τη ζωή η Βρετανίδα ηθοποιός Όνορ Μπλάκμαν, που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το «κορίτσι» του Τζέιμς Μποντ «Πούσι Γκαλόρ» τη δεκαετία του 1960.

Η Μπλάκμαν πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στο Σάσεξ της νότιας Αγγλίας, απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών, ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά της, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εστάλη στην εφημερίδα Guardian. «Εκτός από λατρεμένη μητέρα και γιαγιά, η Όνορ ήταν μια ηθοποιός με αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο, συνδυάζοντας εκπληκτικά την ομορφιά με το μυαλό και τη σωματική ικανότητα, μαζί με τη μοναδική φωνή της και την εργασιακή ηθική της» τόνισε η οικογένειά της.

Η Μπλάκμαν ερμήνευσε τον ρόλο της Πούσι Γκαλόρ στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» του 1964. Το 1961 είχε πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική, κατασκοπευτική σειρά «Οι εκδικητές».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πάγωσαν» Δανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Ιαπωνία – Εικόνες χάους στους δρόμους που «βούλιαξαν» στο χιόνι
Στην Κοπεγχάγη αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι, στην Αγία Πετρούπολη τα κανάλια πάγωσαν, το Τόκιο ντύθηκε στα λευκά, ενώ η Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει το πιο ακραίο ψύχος από το 2018
Άνδρας καθαρίζει το χιόνι στο Άαλμποργκ της Δανίας
Έξι νεκροί μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στον Λίβανο - Αναφορές για 7 τραυματίες και αγνοούμενους στα ερείπια
Ο Λιβανέζος πρόεδρος ζήτησε την πλήρη κινητοποίηση όλων των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων διάσωσης και την παροχή καταφυγίου σε κατοίκους μέσα και γύρω από το κτίριο που κατέρρευσε
Λίβανος
Νέα ποινή φυλάκισης για τη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί: Καταδικάστηκε σε 6 χρόνια κάθειρξης
«Καταδικάσθηκε σε έξι χρόνια κάθειρξη για συνάθροιση και συνεννόηση για τη διάπραξη εγκλημάτων», δήλωσε ο δικηγόρος της προσθέτοντας ότι της επιβλήθηκε επίσης διετής απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
Narges Mohammadi
Αρκετοί εγκλωβισμένοι και τραυματίες μετά από κατάρρευση πολυκατοικίας και εκδήλωση πυρκαγιάς στο Λίβανο
Η εθνική ένωση ιδιοκτητών ακινήτων σε δήλωσή της χαρακτήρισε την κατάρρευση ως αποτέλεσμα «κατάφωρης αμέλειας και ελλείψεων του λιβανικού κράτους όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών και τη στέγαση τους»
Λίβανος