Κόσμος

Πέθανε ο συνδημιουργός της σειράς Simpsons

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 59 ετών ο Σαμ Σάιμον, ο ένας εκ των δημιουργών της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων “The Simpsons”, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι ο Σάιμον έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου και ήταν στο τελικό στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ο Σάιμον κέρδισε 9 βραβεία EMMY για το έργο του ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός της κωμικής σειράς “Simpsons”, η οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της το 1989.

Ο Σάιμον ήταν επίσης γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα