Συμβαίνει τώρα:
Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Κόσμος

Πέθανε ο τραγουδιστής Τζόνι Νας (video)

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο γνωστός αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός Τζόνι Νας.

Ο Τζόνι Νας έγινε γνωστό κυρίως για την επιτυχία του «I Can See Clearly Now», σε ρυθμούς επηρεασμένους από τη ρέγκε.

Το θάνατό του έκανε γνωστό ο γιος του στο site TMZ, το οποίο ασχολείται κυρίως με διασημότητες, και τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τον γιο του καλλιτέχνη, τον Τζον Νας τον τρίτο, ο πατέρας του πέθανε την Τρίτη, από φυσικά αίτια.

«Ήταν θαυμάσιος πατέρας και οικογενειάρχης. Αγαπούσε τους ανθρώπους και τον κόσμο. Θα λείψει στην κοινότητά του. Η οικογένεια ήταν το παν γι’ αυτόν», τόνισε ο νεότερος Νας στον ιστότοπο.

Διευκρίνισε στον τηλεοπτικό σταθμό CBSLA ότι ο πατέρας του πέθανε στο σπίτι του.

Η καριέρα του Τζονι Νας

Το τραγούδι «I Can See Clearly Now», το οποίο κυκλοφόρησε το 1972, παρέμεινε στην κορυφή του τσαρτ Billboard Hot 100 για τέσσερις εβδομάδες και γνώρισε επίσης επιτυχία στον Καναδά, στη Βρετανία και στη Νότια Αφρική.

Γεννημένος στο Χιούστον, ο Νας άρχισε την καριέρα του στα τέλη του 1950, ως τραγουδιστής της R&B και αργότερα της ρέγκε, αλλά και ηθοποιός.

Ταξίδεψε στην Τζαμάικα τη δεκαετία του 1960, όπου επηρεάστηκε από το μουσικό ρεύμα ο γνωστότερος εκπρόσωπος του οποίου ήταν ο Μπομπ Μάρλεϊ. Ο Νας κυκλοφόρησε διασκευές των τραγουδιών «Stir It Up» και «There are More Questions Than Answers» του Μάρλεϊ, αρκετά επιτυχημένες.

Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο Here Again, κυκλοφόρησε το 1986.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Χαμάς να επιστρέψει και τις υπόλοιπες σορούς – «Γνωρίζουν πού βρίσκονται τα λείψανα, η υπομονή μας εξαντλείται»
Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός παρέλαβε το βράδυ της Τετάρτης ακόμη δύο νεκρούς ομήρους από τη Χαμάς, όπως επιβεβαίωσε κι ο ισραηλινός στρατός
Ένοπλοι της Χαμάς επιτηρούν τη μεταφορά των σορών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα
Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «το δεύτερο μεγαλύτερο πεδίο σπάνιων γαιών στον κόσμο» – Περιλαμβάνει 694 εκατομμύρια τόνους ορυκτών
Εκτεταμένες έρευνες στην επαρχία του Εσκισεχίρ έφεραν στο φως περίπου 12,5 εκατομμύρια τόνους οξειδίων σπάνιων γαιών, καθώς και σημαντικά κοιτάσματα βαρίτη και φθορίτη
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καταγγέλλει το Ισραήλ: «Μου ποδοπάτησαν το καπέλο βατραχάκι και έγραψαν άσεμνα γκράφιτι στη βαλίτσα μου»
Η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ήταν μία από τους 437 ακτιβιστές, βουλευτές και δικηγόρους που ξεκίνησαν από τη Βαρκελώνη για να παραδώσουν βοήθεια στη Γάζα, στην αποστολή του στολίσκου Sumud, η οποία αναχαιτίστηκε
Η Σουηδή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ (στο κέντρο) φτάνει για να επιβιβαστεί σε πλοίο που συμμετέχει σε μια πολιτειακή νηοπομπή με προορισμό τη Γάζα 27