Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήγε απρόσκλητος σε πάρτι, μέθυσε και εκτέλεσε εννέα ανθρώπους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ένα κανονικό μακελειό από έναν 45χρονο στην Ρωσία ο οποίος πήγε σε ένα πάρτι απροσκλητος, μέθυσε και επειδή αισθάνθηκε προσβεβλημένος από κάποιους που δεν πίστεψαν ότι είχε υπηρετήσει στον στρατό, πήγε σπίτι του πήρε το όπλο του και σκότωσε εννέα! Μάλιστα μια γυναίκα την έβαλε να σκάψει τον τάφο της πριν την εκτελέσει!

Όλα έγιναν σε ένα χωριό 150 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Μόσχας. Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα 5 ανδρών και 4 γυναικών σε εξοχικό σπίτι. Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκίνητου.

Ο δράστης είναι ένας ηλεκτρολόγος ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε σε ένα γλέντι απρόσκλητος και αφού ήπιε πολύ έφυγε εξοργισμένος γιατί κάποιος του είπε ότι δεν πιστεύει πως υπηρέτησε στον στρατό. Πήγε στο σπίτι του πήρε ένα όπλο και επέστρεψε και άρχισε να θερίζει ζωές. Όλους τους εκτέλεσε εξ’ επαφής. Την αστυνομία κάλεσε μια κοπέλα που σώθηκε γιατί κρύφτηκε κάτω από μια κουβέρτα.

Το όνομά του Σεργκέϊ Γιεγκόροφ 45 ετών. Στη μανία του δεν δίστασε να εκτελέσει και μαι 92χρονη γυναίκα που ήταν η ιδιοκτήτρια της ντάτσας.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε