Κόσμος

Πήγε να βγάλει… σέλφι και έπεσε στο γκρεμό! Γιγαντιαία επιχείρηση για την διάσωσή της!

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 66χρονη γυναίκα που έπεσε στο γκρεμό από ύψος 30 μέτρων στην προσπάθειά της να τραβήξει μια σέλφι!

Το περιστατικό συνέβη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κύκκου όπου μια γυναίκα στην προσπάθειά της να βγάλει σέλφι, παραπάτησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο γκρεμό!

Συμφωνα με τη Cyprus Times η άτυχη γυναίκα προχώρησε χωρίς να προσέξει τα βήματά της και έπεσε από το σημείο που είναι γνωστό ως “Γεφύρι της Πελλής”.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές στην Κύπρο και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης ενώ στην περιοχή έφτασε το ελικόπτερο της αστυνομίας “Ακρίτας”, όπου τα μέλη του πληρώματος με την βοήθεια ενός ειδικού φορείου διάσωσης κατάφεραν και απεγκλώβισαν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση!

Δυστυχώς όμως λίγες ώρες αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή θυμίζοντας στο πένθος την οικογένειά της!

Πηγή: Cyprus Times

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Το Ισραήλ συμφωνεί στην πώληση αμερικανικών F-35 στη Σαουδική Αραβία με προϋπόθεση να βελτιωθούν οι σχέσεις τους
Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στην περιοχή που έχει στο δυναμικό της τα συγκεκριμένα μαχητικά αεροσκάφη - Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ με Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Μπέντζαμιν Νετανιάχου