Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πιο viral φωτογραφία! Πήγε με αυτόματο στην αποφοίτηση – «Μολών Λαβέ»

Η πιο viral φωτογραφία! Πήγε με αυτόματο στην αποφοίτηση – «Μολών Λαβέ»

Χαμός στα socia media για τη φωτογραφία της Kaitlin Bennett που πήγε στην τελετή αποφοίτησης με αυτόματα. “Μολών λαβέ” ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλους.

Η Kaitlin Bennett πήγε στην αποφοίτησή της στο Kent State University με ένα ημιαυτόματο όπλο. Ήθελε να περάσει ένα μήνυμα κατά της απαγόρευσης του πανεπιστημίου να έχουν όπλα οι φοιτητές.

“Τώρα που αποφοίτησα από το @KentState, μπορώ επιτέλους να κυκλοφορώ οπλισμένη στο πανεπιστήμιο. Θα έπρεπε να μπορούσα να το κάνω και ως φοιτήτρια ειδικά αφού τέσσερις άοπλοι φοιτητές πυροβολήθηκαν και πέθαναν από την κυβέρνηση σε αυτή την πανεπιστημιούπολη. #CampusCarryNow” ήταν το μήνυμα που ανέβασε αρχικά στο Twitter.

Με το αυτόματο στην ορκωμοσία

H Kaitlin Bennett αναφερόταν στο αιματηρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά του πολέμου του Βιετνάμ στις 4 Μαΐου 1970. Εκτός από τους τέσσερις νεκρούς είχαν τραυματιστεί άλλα 9 άνθρωποι, με έναν να μένει παράλυτος.

Από τη στιγμή που ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter δέχτηκε έντονη κριτική στα social media, με πολλούς να αμφισβητούν την πρότασή της πως τα όπλα θα προστάτευαν τους φοιτητές.

“Δεν έχω να απολογηθώ για τις φωτογραφίες της ορκωμοσίας μου. Ως γυναίκα, αρνούμαι να γίνω θύμα και η δεύτερη τροπολογία μου το εξασφαλίζει”.

Πηγή: New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις