Κόσμος

Πίπα Μίντλετον: Παραμυθένια εμφάνιση για την Κέιτ [pics]

Μία ιδιαίτερα σικ εμφάνιση έκανε η Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της αδελφής της Πίπα Μίντλεντον. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, οποία κινήθηκε σε παλ αποχρώσεις έκλεψε τις εντυπώσεις αν και εκείνη έδειχνε να νοιάζεται μόνο για τα παιδάκια της.

 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε για την σημαντικότερη μέρα της αδελφής της ένα φόρεμα σατέν σε nude απόχρωση, το οποίο έδινε αέρα παραμυθιού.

Το συνδύασε με ένα μικρό ίδιου χρώματος καπέλο ενώ τα statement σκουλαρήκια της και το πανάκριβο μονόπετρο της ήταν αυτά που έδιναν μία λαμπερή νότα στην εμφάνιση της. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της τα έκανε βασιλικό κότσο. 

Η λαμπερή Κέιτ δεν σταμάτησε να παίζει αλλά και να προσέχει τα παιδιά της, κερδίζοντας κι άλλους πόντους στις καρδιές των Βρετανών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομακτικό βίντεο με ηλικιωμένη που «μπουκάρει» με το πατίνι της σε αγώνα στη Γερμανία και «ισοπεδώνει» τους ποδηλάτες
Η γυναίκα έκανε μπροστά για να βλέπει καλύτερα, το ατύχημα προκάλεσε σοκ, ενώ πολλοί από τους ποδηλάτες που έπεσαν στην άσφαλτο, έμειναν ξαπλωμένοι μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί
Γερμανία
Φρίκη στη Βρετανία: Καταδικάστηκε το γκέι ζευγάρι που κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε το 13 μηνών μωρό που είχε υιοθετήσει
Εκπρόσωπος της Εισαγγελικής Αρχής, δήλωσε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για μία από τις πιο φρικιαστικές και σοκαριστικές υποθέσεις που έχει χειριστεί ποτέ
Το βρέφος που κακοποιήθηκε 7