Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πήρε ναρκωτικά με αλκοόλ και κρεμάστηκε – Ο καβγάς με τον πρώην και το τραγικό φινάλε

Πήρε ναρκωτικά με αλκοόλ και κρεμάστηκε – Ο καβγάς με τον πρώην και το τραγικό φινάλε

Τραγικό τέλος για την Isabella Finnigan που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά από καβγά με τον πρώην της. Έδινε μάχη με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Η 18χρονη φοιτήτρια Ιsabella Finnigan έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Επιβάρυνε την κατάστασή της ο θάνατος ενός κοντινού της φίλου. Η Isabella κρεμάστηκε στο δωμάτιό της στις εστίες στο Manchester Metropolitan University.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύντροφός της Matthew Leeves δεν την κάλεσε σε ένα ταξίδι στο Brighton. Άρχισε τότε να του στέλνει μηνύματα και να τον παίρνει συνέχεια τηλέφωνο.

O Matthew Leeves έκλεισε το τηλέφωνό του στις 29 Μαΐου του 2015. Την επόμενη μέρα που το άνοιξε βρήκε ένα μήνυμά της στον τηλεφωνητή του. Του έλεγε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Η κατάθεση του συντρόφου της

Βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιό της στις εστίες του πανεπιστημίου. Είχε πάρει ναρκωτικά με αλκοόλ πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Matthew Leeves ήταν μαζί της μόνο λίγους μήνες.

“Υπήρχαν κάποιες φορές που η Isabella απειλούσε να αυτοκτονήσει αν δεν πήγαινα να τη βρω. Δεν μπορούσα να αντέξω αυτή τη σχέση” ανέφερε ο Matthew Leeves. “Το βράδυ στις 29 Μαΐου μου φάνηκε αρκετά αισιόδοξη. Ένιωθα ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε φίλοι. Μιλήσαμε για τα σχέδιά μου να πάω στο Brighton. Ήθελε να έρθει αλλά της είπα ότι δεν είναι καλή ιδέα και έφυγε. Ήταν πολύ αναστατωμένη.

Ανησυχούσα αλλά έγιναν τόσα πολλά που δεν ήξερα τι να περιμένω και δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα. Στη μία το βράδυ άρχισε να μου στέλνει μηνύματα και με πήρε 30 φορές τηλέφωνο. Το έκλεισα. Βρήκα ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή μου το επόμενο πρωί. Μου έλεγε ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της”.

Στη δίκη για τον θάνατό της έγινε γνωστό ότι μήνες πριν από τον θάνατό της στις 30 Μαΐου 2015, οι γονείς της ήθελαν να συζητήσουν τα προβλήματά της με τον γιατρό της. Έδινε μάχη με την κατάθλιψη, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και έκανε συνεδρίες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις