Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Πιτσουνάκια” στις Βερσαλλίες Ολάντ – Γκαγιέ [pics]

“Πιτσουνάκια” στις Βερσαλλίες Ολάντ – Γκαγιέ [pics]

Ποιες εκλογές; Ο Φρανσουά Ολάντ έχει απαλλαχθεί (και) από αυτή την έγνοια. Και μπορεί ελεύθερος να απολαύσει τη ζωή του και τον έρωτά του με τη Ζιλί Γκαγιέ!

Το ζεύγος “συνελήφθη” από τον φακό του Paris Match να κάνει τις βόλτες του, πιασμένο αγκαζέ, στο Lanterne στις Βερσαλλίες στις 17 Απριλίου. Τη Δευτέρα του Πάσχα δηλαδή, που σημαίνει πως κόντρα στις κακόβουλες φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, εκείνοι παραμένουν μαζί κι ερωτευμένοι και πέρασαν το Πάσχα μαζί.

Ολάντ και Γκαγιέ θέλησαν να ξεφύγουν από το πολύβουο Παρίσι και ταξίδεψαν, όχι μακριά, στις Βερσαλλίες, όπου πέρασαν χρόνο με οικογένεια και φίλους. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια, με τη γνωστή ηθοποιό μάλιστα να έχει εγκατασταθεί στο Ελιζέ και να διαμένει στα διαμερίσματα της εκάστοτε Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Το γεγονός πως για πολύ καιρό κανείς δεν τους είχε δει μαζί, είχε “φουντώσει” τις φήμες χωρισμού. Αλλά στις φωτογραφίες φαίνεται πως Ολάντ και Γκαγιέ όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά είναι και ερωτευμένοι. Εκείνος την κοιτά στα μάτια και χαμογελά, το ίδιο κι εκείνη.

Και όπως γράφει το περιοδικό, το ζευγάρι σκέφτεται ήδη το μέλλον του μακριά από το Μέγαρο των Ηλυσίων, αφού σε σχεδόν ένα μήνα λήγει η θητεία του Ολάντ. Οι δυο τους, γράφει το Paris Match, μίλησαν για τις επερχόμενες εκλογές, τις οποίες ο Ολάντ παρακολουθεί ως απλός θεατής και ρέπει περισσότερο προς το κέντρο και όχι προς τ’ αριστερά όπως το κόμμα του, που επέλεξε τον “αριστερό” Μπενουά Αμόν ως υποψήφιο των Σοσιαλιστών.

Και αφού έκαναν μερικούς γύρους κάτω από τα δέντρα του πάρκου, “επέστεψαν” στην κανονικότητα.

Πηγή: Paris Match

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε