Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πλοίο γκρέμισε γέφυρα στη Βραζιλία! 200 μέτρα κατέληξαν στον ποταμό! – video

Πλοίο γκρέμισε γέφυρα στη Βραζιλία! 200 μέτρα κατέληξαν στον ποταμό! – video

Ένα πλοίο έπεσε πάνω σε μια γέφυρα στην Πολιτεία Παρά στη Βραζιλία με ένα κομάτι της 200 μέτρων να καταλήγει στον ποταμό Μότζου.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας δυο μικρά οχήματα έπεσαν στο νερό όταν το πλοίο γκρέμισε τη γέφυρα, αφού συγκρούστηκε με ένα από τους πυλώνες της.

Δύτες πραγματοποιούν έρευνα στο ποτάμι για να δουν αν υπάρχουν θύματα από την γέφυρα ενώ τα πέντε μέλη του πληρώματος είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο κυβερνήτης της πολιτείας Παρά, ο Έλντερ Μπαρμπάλιο, την κήρυξε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά το ατύχημα. «Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι να αναζητήσουμε τυχόν θύματα και να προσφέρουμε πλήρη στήριξη στις οικογένειές τους», τόνισε.

Ο Μπαρμπάλιο ανήρτησε στο Twitter βίντεο από την κατάρρευση της γέφυρας μήκους 860 μέτρων, η οποία βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί σε ένα από τα πιο σημαντικά λιμάνια της Βραζιλίας, το Μπελέμ.

Οι αρχές εργάζονται για την απομάκρυνση των συντριμμιών από το ποτάμι, ενώ έχουν ναυλωθεί πλοία για να μεταφέρουν τους πολίτες από τη μία όχθη του ποταμού στην άλλη μέχρι να επισκευαστεί η γέφυρα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις