Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποια Μελάνια; Την Τερέζα Μέι την είδατε;

Ποια Μελάνια; Την Τερέζα Μέι την είδατε;

Εντάξει, η Μελάνια Τραμπ φυσικά θα ήταν υπέρλαμπρη στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν της ίδιας και του συζύγου της στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Αυτό ήταν αναμενόμενο. Υπήρχε όμως και μια άλλη κυρία που έκλεψε τα βλέμματα, πολύ απλά γιατί δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι ντυμένη.

Η Τερέζα Μέι, η απερχόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει το δικό της στυλ ντυσίματος και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα παπούτσια στην καθημερινότητά της. Όμως, το βράδυ της Δευτέρας (04/06/2019) η Τερέζα Μέι τράβηξε τα βλέμματα με την εμφάνισή της. Φορούσε κόκκινες γόβες και μια μαύρη τουαλέτα η οποία στο τελείωμά της κατέληγε σε ένα φερμουάρ. Και εντάξει υπέρλαμπρη δεν μπορείς να την πεις αφού η κομμώτριά της δεν έβαλε τον καλύτερό της εαυτό για την περίσταση.

Η Βρετανίδα πολιτικός που περνάει την πιο δύσκολη πολιτικά φάση της ζωής της έκανε αίσθηση με την εμφάνισή της στο δείπνο προς τιμήν των Τραμπ και ίσως θα είναι η τελευταία της επίσημη δημόσια εμφάνιση σε ένα τέτοιο γεγονός οπότε την λες και ιστορική.

Δείτε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του Παλατιού στο twitter

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις