Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιανού είναι η μεγαλύτερη… αγελάδα! – Video

Ποιανού είναι η μεγαλύτερη… αγελάδα! – Video
Twitter

Καναδός αγρότης ισχυρίζεται ότι η δική του αγελάδα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο και όχι το τεράστιο βοοειδές της Αυστραλίας.

Ο Karl Schoenrock ισχυρίζεται ότι το δικό του βόδι είναι μία ίντσα υψηλότερο από την γιγάντια αγελάδα Knickers της Αυστραλίας, που έγινε πρωτοσέλιδο για το μέγεθός της.

Ο Dozer είναι ένας 6χρονος αρσενικός που βλέπει το έδαφος από 2 μέτρα και 5 ίντσες από την οπλή μέχρι την κορυφή της πλάτης του!

Ο Schoenrock, ο οποίος έχει φάρμα με τη σύζυγό του Raelle, περιέγραψε τον Dozer ως «ήρεμο γίγαντα» και είπε ότι «δεν είναι καθόλου επικίνδυνος εκτός από το μέγεθός του…».

Ακριβώς όπως και ο Αυστραλός ταύρος, ο Dozer γεννήθηκε κι εκείνος σε αγρόκτημα.

Μάλιστα, επρόκειτο να τεμαχιστεί σε μπριζόλες πριν διασωθεί από μία γυναίκα, την Rebecca Hanuschuk.

Η Rebecca έπεισε τον Schoenrock να τον αφήσει να ζήσει!

Όπως και Knickers έτσι και ο Dozer ανήκουν στην ίδια ράτσα, δηλαδή στα μοσχάρια Holstein Friesian, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή.

Ωστόσο, το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το ψηλότερο ζωντανό βόδι εξακολουθεί να κατέχει μία ιταλική αγελάδα που ονομάζεται Bellino.

Καθώς τα νέα για τα μεγαλύτερα εκτρεφόμενα ζώα εξαπλώνονται ανά τον κόσμο, κι άλλοι κτηνοτρόφοι προβάλλουν τις διαστάσεις των δικών τους.

Παράδειγμα, ο αγρότης Fitim Sejfijaj υποστηρίζει ότι έχει το πιο μικρόσωμο κοτόπουλο ύψους μόλις 3 εκατοστών που ονομάζεται Merakli (…) και ζει μαζί με δύο κότες στο αγρόκτημά του στο Κοσσυφοπέδιο.

Τέλος, την εμφάνισή της έκανε στο Διαδίκτυο η φωτογραφία ενός σκίουρου 66 εκατοστών της Βόρειας Καρολίνας.

https://youtu.be/0ELVFyGghb8

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις