Κόσμος

Ποιο Brexit; Πέρα βρέχει για τον Λάρι τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ

Μια ημέρα σαν όλες τις άλλες είναι για τον Λάρι τον γάτο του πρωθυπουργικού γραφείου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λάρι δεν καταλαβαίνει από Brexit και γιατί άλλωστε; Σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας ο Λάρι δεν σταμάτησε να αισθάνεται ευρωπαίος. Βγήκε την βόλτα του στην γειτονιά και λίγο μετά αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο δίπλα ακριβώς από την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ. «Ακόμα και σε εποχές μεγάλων αλλαγών, κάποια πράγματα μένουν ακριβώς όπως έχουν. Να είστε σίγουροι», γράφει ο προσωπικός λογαριασμός του Λάρι στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Αθωώθηκε η Άντζελα Ρέινερ από κατηγορίες που αφορούσαν φορολογική υπόθεση – Πιθανή υποψηφιότητα για την ηγεσία των Εργατικών
Η Ρέινερ μίλησε στον Guardian και το ITV News και, όταν ρωτήθηκε αν ο Στάρμερ θα πρέπει να παραιτηθεί, απάντησε: «ο Κιρ θα πρέπει να το σκεφτεί»
FILE PHOTO: British Deputy Prime Minister Angela Rayner visits the community kitchen at the Newquay Orchard on February 10, 2025 in Newquay, Britain. Leon Neal/Pool via REUTERS/File Photo
«Ο νοροϊός είναι ο πιο εύκολα μεταδιδόμενος ιός» λέει ο Γκίκας Μαγιορκίνης για το κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται σε καραντίνα με κρούσματα γαστρεντερίτιδας
«Είναι ένας ιός ο που αν μπει σε ένα μέρος, τους μολύνει όλους με προβλήματα γαστρεντερίτιδας, με διάρροιες και εμέτους. Τα κοινά αντισηπτικά δεν τον προλαμβάνουν, χρειάζεται πλύσιμο χεριών»
Το κρουαζιερόπλοιο Ambassador Cruise Line
Γκολσφιτέχ Φαραχανί: «Οι Γάλλοι άνδρες είναι κολλημένοι με τη μητέρα τους – Η πρώτη τους γυναίκα είναι η μητέρα που δεν είχαν ποτέ»
Όσα έλεγε η Ιρανή ηθοποιός που έγινε η αφορμή για το viral χαστούκι της Μπριζίτ στον Μακρόν έναν χρόνο πριν - «Στη Γαλλία υπάρχει η κουλτούρα της ερωμένης»
Golshifteh Farahani 7