Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ποιος δεν θα ήθελε να μείνει στο ξενοδοχείο με θέμα το Game of Thrones

Game of Thrones

Winter has come… στο ξενοδοχείο της Φινλανδίας με θέμα το Game of Thrones. Δείτε εντυπωσιακά πλάνα από το εσωτερικό του και πόσο κοστίζει μία διανυκτέρευση.

Αν είστε λάτρεις του Game of Thrones και σας περισσεύουν $200 (170 ευρώ περίπου) δεν έχετε παρά να κλείσετε διαμονή μιας βραδιάς στο ξενοδοχείο με θέμα την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά.

Game of Thrones ξενοδοχείο: Το κόστος, τα δωμάτια και οι παγωμένες θερμοκρασίες

Το ξενοδοχείο Lapland με τα 24 δωμάτια βρίσκεται στην περιοχή Kittilä, περίπου 90 λεπτά έξω από Ελσίνκι. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια δόση Game of Thrones σε όσους το έχουν ανάγκη μετά το τέλος της έβδομης σεζόν. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν σε κρεβάτια φτιαγμένα αποκλειστικά από πάγο. Οι θαμώνες κοιμούνται με τους White Walkers να τους κοιτούν από το ταβάνι!

Η θερμοκρασία σε ολόκληρο το ξενοδοχείο δεν ξεπερνά τους – 5 βαθμούς Κελσίου. Μην φοβάστε όμως γιατί το ξενοδοχείο παρέχει θερμαινόμενες κουβέρτες για όσους δεν αντέχουν τον κρύο! Αν βέβαια κάποιος δεν διαθέτει τα λεφτά για να κοιμηθεί στο ξενοδοχείο με θέμα το Game of Thrones, υπάρχει άλλη λύση. Μπορεί με 18 δολάρια (15 ευρώ περίπου) να μπει μέσα στο ξενοδοχείο και να επισκεφτεί το Snowvillage.

Εκεί, οι επισκέπτες κάνουν ένα ημερήσιο τουρ στα παγωμένα δωμάτια και στο μπαρ φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πάγο. Οι φανς μπορούν να εξερευνήσουν, μέσα από καλλιτεχνικά δημιουργήματα φτιαγμένα από πάγο, όλη την ιστορία της αγαπημένης τους σειράς.

Στο Snowvillage βρίσκεται μία παγωμένη εκδοχή του Ice Dragon που προκαλεί δέος σε όποιον το θαυμάζει από κοντά. Ενώ αποκορύφωμα αποτελεί η παγωμένη δημιουργία του Braavos’ Hall of Faces. Ακόμη, το παγωμένο εστιατόριο ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά στομάχια. Την ίδια ώρα, οι καρέκλες και τα τραπέζια φτιαγμένα από πάγο, αφήνουν τους πελάτες άφωνους.

Φυσικά, το ξενοδοχείο διαθέτει και τον διάσημο όχι σιδερένιο αλλά… παγωμένο Iron Throne. Μάλιστα, η HBO συνεργάστηκε με το ξενοδοχείο Lapland για αυτό το άρτιο αυτό κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Αν θες και εσύ να νιώσεις σαν να είσαι ήρωας του Game of Thrones, αρκεί να κλείσεις μια βραδιά στο ξενοδοχείο Lapland. Το θέμα Game of Thrones θα είναι διαθέσιμο μέχρι τον Απρίλιο. Βιαστείτε!

Πηγή βίντεο: Everywhere Everything

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις