Κόσμος

Ποιος κορονοϊός; Έκλεισαν… αεροπλάνο και έκαναν γάμο με 170 καλεσμένους! (pics, vids)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι και αν ο κορονοϊός έχει «γονατίσει» την Ινδία; Ένα ζευγάρι αποφάσισε ότι ήθελε να παντρευτεί εν μέσω πανδημίας έχοντας 170 καλεσμένους στον γάμο τους!

Αυτό ήταν λίγο δύσκολο λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού, γι’ αυτό και αποφάσισαν να ναυλώσουν ένα… αεροπλάνο. Ναι, ένα αεροπλάνο. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, την Δευτέρα σε αεροσκάφος της SpiceJet, το οποίο έκανε το δρομολόγιο Μαντουράι – Μπανγκαλόρ. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ινδία έχει εμβολιαστεί μετά βίας το 3% του 1,3 δισεκ. κατοίκων, το χαμηλότερο ποσοστό μεταξύ των 10 χωρών με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού. Επίσης, ο συνολικός επίσημα καταγεγραμμένος αριθμός κρουσμάτων στη χώρα από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 26,95 εκατ. και 307.231 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Το Ιράν έχει αποκαταστήσει 30 από τις 33 πυραυλικές του εγκαταστάσεις κατά μήκος  των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη έχει καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των πυραυλικών της εγκαταστάσεων, όπως επίσης στους εκτοξευτές και τις υπόγειες υποδομές της.
Πύραυλος
Νέο ξέσπασμα Τραμπ εναντίον δημοσιογράφου που τον «πίεσε» για το κόστος της αίθουσας εκδηλώσεων του Λευκό Οίκο – «Είσαι χαζός άνθρωπος»
Η τελευταία εκτίμηση για το κόστος κάνει λόγο για περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια, ποσό διπλάσιο από αυτό που είχε αρχικά ανακοινωθεί στα 200 εκατομμύρια δολάρια
τραμπ
Νέο σχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εναντίον των δημοσιογράφων: Τους αναγκάζει να αποκαλύψουν τις πηγές τους
«Οποιοσδήποτε μάρτυρας, είτε είναι ρεπόρτερ είναι όχι, που έχει στην κατοχή του πληροφορίες για τους εγκληματίες δεν θα πρέπει να εκπλαγεί αν λάβει κλήτευση σχετικά με παράνομη διαρροή διαβαθμισμένου υλικού», είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης των HΠΑ, Τοντ Μπλαντς
Τοντ Μπλαντς