Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιος κορυφαίος πολιτικός δηλώνει φανατικός οπαδός της Κάιλι Μινόγκ!

Ποιος κορυφαίος πολιτικός δηλώνει φανατικός οπαδός της Κάιλι Μινόγκ!
φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ (αρχείο)

Θαυμαστής της Κάιλι Μινόνγκ αποκαλύπτεται πως είναι κορυφαίος πολιτικός, ο οποίος έχει γράψει ακόμη και επιστολή στην τραγουδίστρια από την Αυστραλία και της ζήτησε να συναντηθούν.

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, Λίο Βαράντκαρ, που είναι εξέχων λάτρης της Κάιλι Μινόνγκ!

Σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο για την Αυστραλέζα καλλιτέχνη να λαμβάνει emails από θαυμαστές, αλλά μία επιστολή που έφτασε στην ηλεκτρονική της διεύθυνση την εξέπληξε.

Ο Βαράντκαρ έστειλε επιστολή πριν από μία προγραμματισμένη συναυλία της στο Δουβλίνο, χειρόγραφη και με επίσημο επιστολόχαρτο.

“Ανυπομονούμε για τη συναυλία”, έγραψε ο Λίο Βαράντκαρ. “Είμαι μεγάλος θαυμαστής!” Προφανώς, ήθελε επίσης να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του με την Κάιλι Μινόγκ πρόσωπο με πρόσωπο και επειδή γνώριζε ότι η τραγουδίστρια έμενε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο γραφείο του στο κτίριο της κυβέρνηση έγραψε:

“Αν θα θέλατε, θα μου άρεσε να σας καλωσορίσω προσωπικά στην Ιρλανδία” έγραψε.

Κάιλι Μινόνγκ: Έριξε χυλόπιτα!

Αλλά ο πολιτικός απογοητεύτηκε. Η Κάιλι Μινόγκ έπρεπε να ακυρώσει την εμφάνισή της τον Οκτώβριο λόγω ασθένειας.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Guardian” η τραγουδίστρια τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό για να ζητήσει συγγνώμη.

Τελικά ο πολιτικός και η τραγουδίστρια συναντήθηκαν στη νέα ημερομηνία της συναυλίας τον Δεκέμβριο.

Ο Λίο Βαράντκαρ και οι φίλοι του φωτογραφήθηκαν με την τραγουδίστρια. Στη συνέχεια ο Ιρλανδός πρωθυπουργός κατηγορήθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έφαγε δωρεάν γεύμα στο σόου, κάτι που διέψευσε με ανάρτησή του στο Twitter. “Έχω την απόδειξη”, έγραψε.

Από το πρωθυπουργικό γραφείο επιχειρήθηκε δύο φορές η απόκρυψη της επιστολής, αλλά τελικά το περιεχόμενό της δημοσιεύθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την “Irish Mail on Sunday”.

O πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, σημειώνεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Guardian” μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ τον περασμένο μήνα όταν πήγε με τον σύντροφό του στη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς και μίλησε κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων σε βάρος της LGBT κοινότητας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις