Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιους διάσημους θέλει στην ηγεσία των Δημοκρατικών ο Μάικλ Μουρ;

Ποιους διάσημους θέλει στην ηγεσία των Δημοκρατικών ο Μάικλ Μουρ;

Ο Μάικλ Μουρ, ο ντοκιμαντερίστας που κυκλοφόρησε μια επικριτική ταινία για τον εκλεγέντα Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, πριν από ένα μήνα, δήλωσε ότι πιστεύει πως η μελλοντική επιτυχία του Δημοκρατικού κόμματος θα στηριχθεί με το να «αγκαλιάσει» όλους αυτούς που πίστεψαν στον λαϊκισμό.

Μιλώντας στο CNN ο Μουρ δήλωσε ότι το κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση της Χίλαρι Κλίντον και του Μπαράκ Ομπάμα θα ήταν καλύτερα να καλυφθεί από μία διασημότητα.

«Η καλύτερη επιλογή για να ηγηθεί τους Δημοκρατικούς θα ήταν αυτή της Όπρα (Γουίνφρεϊ) ή του Τομ Χανκς», επισήμανε ο Μουρ, προσθέτοντας ότι «γιατί να μην ηγηθεί ένας αγαπητός άνθρωπος;

Έχουμε τόσους πολλούς από αυτούς. Οι Ρεπουμπλικάνοι το έχουν κάνει αυτό επιλέγοντας τον Ρόναλντ Ρέιγκαν και τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και άλλους».

Ο ντοκιμαντερίστας συνέχισε λέγοντας πως «γιατί να μην ηγηθεί κάποιος που αγαπάει ο αμερικανικός λαός και πραγματικά θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιον έξυπνο και με ορθές πολιτικές αντιλήψεις. Κι αυτοί τα έχουν όλα αυτά».

Πάντως μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian» ούτε ο Χανκς αλλά ούτε η Γουίνφρεϊ έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να ασχοληθούν με την πολιτική, σε αντίθεση με τον Γουίλ Σμιθ, την Αντζελίνα Τζολί, την Ροουζάν Μπαρ και τον Ντουέιν Τζόνσον, που έχουν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να ασχοληθούν με την πολιτική.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε