Κόσμος

«Πόλεμος» για την καραντίνα! Μακρόν απειλεί Τζόνσον με αντίμετρα

Με «αντίμετρα» απειλεί η Γαλλία του Μακρόν το Λονδίνο του Τζόνσον, μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνηση να επιβάλλει καραντίνα διάρκειας 14 ημερών σε όλους τους ταξιδιώτες που φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από την ηπειρωτική Ευρώπη.

Η έντονη αντίδραση για την καραντίνα

«Σημειώνουμε την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης και εκφράζουμε τη λύπη μας» ήταν η πρώτη αντίδραση του υπουργείου Εσωτερικών της Γαλλίας, στην ανακοίνωση του Λονδίνου.

«Η Γαλλία είναι έτοιμη να εφαρμόσει ανταποδοτικά μέτρα μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτό το μέτρο από τη βρετανική πλευρά», πρόσθεσε.

Click4more: Υποχρεωτική καραντίνα για όσους μπαίνουν στην Βρετανία και… πρόστιμα

Το απόγευμα σήμερα, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Πρίτι Πατέλ ανακοίνωσε ότι από τις 8 Ιουνίου οι ταξιδιώτες που φτάνουν από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε καραντίνα, ένα μέτρο που οι αεροπορικές εταιρίες θεωρούν καταστροφικό για τον τομέα των αερομεταφορών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο σοσιαλιστής Ζοράν Μαμντάνι έτοιμος να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης - Οργή Τραμπ στα social media
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανεβάζει τους τόνους πριν τις εκλογές στη Νέα Υόρκη, χαρακτηρίζοντας τον 34χρονο υποψήφιο «κομμουνιστή» και προειδοποιώντας ότι θα κόψει τα ομοσπονδιακά κονδύλια προς την πόλη αν κερδίσει τη δημαρχία
Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, Ζοράν Μαμντάνι