Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: 3 νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς στη Χερσώνα

Τρεις άνθρωποι έπεσαν νεκροί και 6 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε η Ρωσία σήμερα Κυριακή (29.1.2023) στη Χερσώνα, την πόλη νότια της Ουκρανίας, από τους οποίους καταστράφηκαν ένα νοσοκομείο και ένα σχολείο.

Οι περιφερειακές Αρχές της Ουκρανίας ανακοίνωσαν στο Telegram ότι «οι σημερινοί βομβαρδισμοί της Ρωσίας προκάλεσαν τρεις νεκρούς (δύο άνδρες και μια γυναίκα) και έξι τραυματίες».

«Από τα εχθρικά πλήγματα, καταστράφηκαν πολιτικές υποδομές: το Περιφερειακό Νοσοκομείο της Χερσώνας, ένα σχολείο, ένας σταθμός λεωφορείων, ένα ταχυδρομείο, μια τράπεζα και κατοικίες», πρόσθεσαν οι Αρχές στην ανακοίνωσή τους.

kherson ukraine war r

Οι Ρώσοι κατέλαβαν τη Χερσώνα τις πρώτες ημέρες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, μέχρι οι ουκρανικές δυνάμεις να την ανακτήσουν τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζίμι Κίμελ απαντά στις απειλές απόλυσης με ατάκα του Τραμπ για την ηλικία του: «Μισό λεπτό, μόλις έκανε αστείο για τον θάνατό του;»
«Μόνο ο Ντόναλντ Τραμπ θα ζητούσε να απολυθώ επειδή έκανα ένα αστείο για την ηλικία του και την επόμενη μέρα θα έκανε ο ίδιος αστείο για την ηλικία του», είπε ο παρουσιαστής
Ο Τζίμι Κίμελ