Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναφορές για 44 νεκρούς σε συντρίμμια πολυκατοικίας στο Χάρκοβο

Για 44 πτώματα αμάχων σε συντρίμμια πολυκατοικίας στο Χάρκοβο που βομβαρδίστηκε από τους Ρώσους κάνει λόγο η Ουκρανία, και συγκεκριμένα στην Ιζιούμ.

Ο διοικητής της περιφέρειας του Χαρκόβου Όλεχ Σινεχούμποφ ανέφερε πως η πενταόροφη πολυκατοικία είχε καταρρεύσει από βομβαρδισμούς τον Μάρτιο, με τους κατοίκους μέσα.

«Αυτό είναι ακόμα ένα φριχτό έγκλημα πολέμου από τους Ρώσους κατακτητές» είπε ο Σινεχούμποφ. Δεν διευκρίνισε το που ακριβώς βρίσκεται η πολυκατοικία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπίτα Χεμάτι: Η πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια που θα εκτελέσει το Ιράν
Η Μπίτα Χεμάτι, η οποία συμμετείχε στις διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος και ο 34χρονος σύζυγός της Μοχάμαντρεζα Ματζίντι-Ασλ καταδικάστηκαν σε θάνατο, μαζί με δύο ακόμα άνδρες - Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί
Μπίτα Χεμάτι, η πρώτη γυναίκα διαδηλώτρια που καταδικάζεται σε θάνατο 6