Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από το συνεχές σφυροκόπημα στο Λουγκάνσκ

Ντονέτσκ
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Δύο άμαχοι νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός των πληγμάτων πυροβολικού στην πόλη Ζολότε που βρίσκεται στην περιφέρεια Λουγκάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με ανάρτηση του κυβερνήτη της, Σερχίι Χαϊντάι.

Το συνεχές σφυροκόπημα των Ρώσων στο Λουγκάνσκ εντείνεται όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να προκύπτουν οι δύο νεκροί και οι δύο τραυματίες. Μάλιστα, οι επιθέσεις γίνονται φυσικά στις οι ελεγχόμενες από την Ουκρανία πόλεις της συγκεκριμένης περιφέρειας.

Ο Σερχίι Χαϊντάι, δήλωσε, επίσης, ότι ουκρανικές δυνάμεις εγκαταλείπουν κάποιους οικισμούς για να ανασυγκροτηθούν αλλά ότι η κίνησή αυτή δεν ισοδυναμεί με σημαντικό πλήγμα.

Καταρρίφθηκε ουκρανικός μαχητικό αεροσκάφος

Οι Ρώσοι, βέβαια, δεν εγκαταλείπουν την ανελέητη επίθεση κατά των ουκρανικών δυνάμεων, με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας να ανακοινώνει πως κατέρριψε ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-25 της Ουκρανίας.

Μαζί με την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους, το ρωσικό υπουργείο ανακοίνωσε, επίσης, πως κατέστρεψε τρία ελικόπτερα MI-8 σε αεροδρόμιο στην περιοχή του Χαρκόβου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις