Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας στέλνει επιστήμονες στο Τσέρνομπιλ

Αποστολή στο Τσέρνομπιλ το συντομότερο δυνατό ετοιμάζει η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας, μετά και την αποχώρηση των Ρωσικών στρατευμάτων από το εργοστάσιο της Ουκρανίας.

Την αποστολή στην Ουκρανία ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας Ραφαέλ Γκρόσι, ο οποίος θα ηγηθεί.

«Θα είναι η πρώτη μίας σειρά αποστολών πυρηνικής ασφάλειας στην Ουκρανία», ανακοίνωσε ο Γκρόσι μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Ο επικεφαλής της IAEA θα δώσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν