Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησαν οι συνομιλίες με τους Αμερικανούς στο Ριάντ

Η ανάρτηση του Ουκρανού υπουργού Άμυνας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και ΗΠΑ άρχισαν σήμερα (23/3/25) στο Ριάντ, ανακοίνωσε ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Ρουστέμ Ουμέροφ, την παραμονή μιας χωριστής αμερικανορωσικής συνάντησης, επίσης στη Σαουδική Αραβία.

«Αρχίσαμε τη συνάντηση με την αμερικανική ομάδα στο Ριάντ», έγραψε στο Facebook ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Ρουστέμ Ουμέροφ, ο οποίος είναι επικεφαλής της αντιπροσωπείας που ταξίδεψε από το Κίεβο για τις πολυαναμενόμενες αυτές συνομιλίες. «Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει προτάσεις για την προστασία των ενεργειακών και των κρίσιμης σημασίας εγκαταστάσεων», διευκρίνισε.

«Εφαρμόζουμε την οδηγία του προέδρου της Ουκρανίας για να φέρουμε πιο κοντά μια δίκαιη ειρήνη και να ενισχύσουμε την ασφάλεια», δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην ανάρτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καρδιοχειρουργός στην Ελβετία συνδέεται με πάνω από 70 θανάτους ασθενών – Έβαζε ελαττωματικό εμφύτευμα της εταιρείας του
Έγινε έρευνα σε πάνω 300 θανάτους ασθενών κατά τη διάρκεια της θητείας του καρδιοχειρουργού και εντοπιστήκαν 64 «αρκετά απροσδόκητοι» θάνατοι και 11 «απροσδόκητοι»
Νοσοκομείο