Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέο χτύπημα σε πολυκατοικία στο Κίεβο – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται για 23η ημέρα, με το Κίεβο να δέχεται νέους βομβαρδισμούς.

Και σήμερα, όπως και τις προηγούμενες μέρες, μια πολυκατοικία στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας δέχτηκε πλήγμα από ρουκέτα, με το κτίριο να γίνεται ερείπιο.

Ακόμα χειρότερα, αναφορές κάνουν λόγο για ένα νεκρό και 4 τραυματίες μεγαλώνοντας έτσι τον τραγικό κατάλογο των νεκρών από την έναρξη της Ρωσικής εισβολής.

Η υπηρεσία έκτακτων αναγκών επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι 12 άνθρωποι διασώθηκαν και 98 απομακρύνθηκαν από το πενταώροφο κτίριο.

Νωρίτερα ο Ουκρανικός στρατός ανέφερε πως οι Ρώσοι βομβάρδισαν και πάλι, στα βόρεια της πρωτεύουσας.

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr.

kiev rocket kiev rocket kiev rocket kiev rocket kiev rocket kiev rocket

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θύμα ανθρωποκτονίας «απευθύνθηκε» στον δολοφόνο του μέσω βίντεο AI την ώρα της δίκης στις ΗΠΑ - «Σε μια άλλη ζωή, ίσως να ήμασταν φίλοι»
Το βίντεο σηματοδοτεί μια καινοτόμα χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο δικαστικό σύστημα, που αντιμετωπίζει την ταχέως εξελισσόμενη τεχνολογία με ένα μείγμα έντονου ενδιαφέροντος και δέους
Το ολόγραμμα του δολοφονημένου Κρίστοφερ Πέλκι
ΗΠΑ και Ευρώπη ετοιμάζουν πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας
Γίνονται ακόμη συζητήσεις σχετικά με το αν θα ανακοινωθεί μονομερής κατάπαυση του πυρός ή αν θα δοθεί σύντομος χρόνος αντίδρασης στη Ρωσία, όπως και ότι αν αρνηθεί, τότε θα επιβληθούν νέες αμερικανικές και ευρωπαϊκές κυρώσεις στη Μόσχα
Στρατιώτης στο Κουρσκ 2