Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέο χτύπημα σε πολυκατοικία στο Κίεβο – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία συνεχίζεται για 23η ημέρα, με το Κίεβο να δέχεται νέους βομβαρδισμούς.

Και σήμερα, όπως και τις προηγούμενες μέρες, μια πολυκατοικία στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας δέχτηκε πλήγμα από ρουκέτα, με το κτίριο να γίνεται ερείπιο.

Ακόμα χειρότερα, αναφορές κάνουν λόγο για ένα νεκρό και 4 τραυματίες μεγαλώνοντας έτσι τον τραγικό κατάλογο των νεκρών από την έναρξη της Ρωσικής εισβολής.

Η υπηρεσία έκτακτων αναγκών επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι 12 άνθρωποι διασώθηκαν και 98 απομακρύνθηκαν από το πενταώροφο κτίριο.

Νωρίτερα ο Ουκρανικός στρατός ανέφερε πως οι Ρώσοι βομβάρδισαν και πάλι, στα βόρεια της πρωτεύουσας.

Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το newsit.gr.

kiev rocket kiev rocket kiev rocket kiev rocket kiev rocket kiev rocket

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ελληνοκαναδή σκότωσε τους 2 γιους της μετά τον θάνατο του συζύγου της για να «ενωθούν όλοι στον παράδεισο»
Η Βανέσσα Κόλλιας μετά τη δολοφονία πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους για να αυτοκτονήσει με την ίδια τελικά να τραυματίζεται σοβαρά και να μένει παράλυτη από τη μέση και κάτω
Η 27χρονη Βανέσσα Κόλλιας
Η γρίπη έκανε την εμφάνισή της από τον Σεπτέμβριο: Έρχεται βαρύτερος επιδημιολογικός χειμώνας
Η γρίπη ενδέχεται να επηρεάσει σοβαρά ανεμβολίαστους, ευάλωτους, ηλικιωμένους πολίτες, αλλά και τα άτομα που υποφέρουν από χρόνιες νόσους και κυρίως τους ασθενείς με ΧΑΠ
Εμβόλιο της γρίπης