Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ – Αναζητούν πτήση διαφυγής

Ο πόλεμος στο Ισραήλ έχει προκαλέσει χάος και στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ καθώς ταξιδιώτες έχουν εγκλωβιστεί στην προσπάθειά τους να φύγουν από την χώρα, αφού οι μάχες συνεχίζονται.

Το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ έχει… κατεβάσει ρολά με τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρίες όπως η United Airlines, η Delta Air Lines και η American Airlines να έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς το Τελ Αβίβ.

Μέχρι τη Δευτέρα έχουν ανασταλεί πτήσεις η Swiss International Air Lines, η Austrian Airlines και η Lufthansa.

«Η Lufthansa ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από και προς το Ισραήλ μέχρι και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023. Οι αποφάσεις για το προσεχές πρόγραμμα πτήσεων θα ληφθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

 

 

Μια από τα ίδια από την Air France, η οποία σταμάτησε την αεροπορική της σύνδεση μέχρι νεωτέρας με το Ισραήλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βραβείο Πούλιτζερ στον Παλαιστίνιο Μοσάμπ Αμπού Τόχα: Έγραψε για τη σωματική και συναισθηματική σφαγή στην Γάζα
Ο Παλαιστίνιος έγραψε για τα βασανιστήρια που έζησε από τον ισραηλινό στρατό, τον χαμό της οικογένειάς του αλλά και τον αγώνα του να βρει φαγητό σε μία Γάζα που θυμίζει νεκροταφείο
Ο Παλαιστίνιος και ένας από τους νικητές των βραβείων Πούλιτζερ
Σκηνικό πολέμου με 36 νεκρούς άμαχους σε Ινδία και Πακιστάν – Μαίνονται οι εχθροπραξίες και οι βομβαρδισμοί στο Κασμίρ
26 οι νεκροί άμαχοι στο Πακιστάν, ανάμεσά τους και ένα παιδί - Στους 10 οι νεκροί στην Ινδία - Αυξάνεται και ο αριθμός των τραυματιών - Στα πρόθυρα του πολέμου οι 2 χώρες
Στρατός Πακιστάν 3
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες