Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεπέρασαν τους 24.100 οι νεκροί στη Γάζα – Πάνω από 60.000 οι τραυματίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πόλεμος στη Γάζα διανύει ήδη την 101η ημέρα και το Ισραήλ συνεχίζει το σφυροκόπημα, ενώ οι νεκροί ξεπερνούν πλέον τις 24.000 στην Παλαιστίνη.

Συνολικά 24.100 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 60.834 έχουν τραυματιστεί σε πλήγματα του Ισραήλ στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου, όπως ανέφερε σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Υγείας της Γάζας.

Το τελευταίο 24ωρο, 132 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 252 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με το υπουργείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ