Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη του όταν τη σκότωσε η Χαμάς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δραματικές ιστορίες έρχονται στο φως από τον πόλεμο στο Ισραήλ με πολλές οικογένειες στην κυριολεξία να ξεκληρίζονται.

Τα όσα είπε ο Ιλαν Τροέν  καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brandeis στο CNN σοκάρουν, Την ώρα που μιλούσε με την κόρη του στο Ισραήλ σκοτώθηκε από τους άνδρες της Χαμάς, ενώ περιέγραψε πως σώθηκε ο εγγονός του.

«Μιλούσαμε  στο τηλέφωνο με τη Ντέμπορα καθώς σκοτώθηκε», είπε ο Troen, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brandeis. Ο γαμπρός του Τρόεν, Σλόμι Ματίας, σκοτώθηκε επίσης, είπε μιλώντας στο CNN από την Μπερ Σεβά του Ισραήλ.

«Ήμασταν στο τηλέφωνο όλη την ημέρα με τον εγγονό μας, τον Rotem, καθώς αυτός ξάπλωσε πρώτα κάτω από το σώμα της και μετά βρήκε ένα μέρος για να προστατευτεί κάτω από μια κουβέρτα σε ένα πλυντήριο», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας αργότερα ότι χρησιμοποιήθηκε ένα ομαδικό μήνυμα κειμένου. να επικοινωνήσει με τον εγγονό του, που τραυματίστηκε αλλά θα επιβιώσει.

«Του είπαν να μην μιλήσει και επομένως έπρεπε να κρυφτεί και να χρησιμοποιήσει μηνύματα», είπε ο Τρόεν. «Μέχρι τη στιγμή που σώθηκε, του είχε μείνει 4% στην μπαταρία του».

«Το μεγαλύτερο βάρος του πυροβολισμού το έφερε η μητέρα του», είπε ο Τρόεν, θυμούμενος την αείμνηστη κόρη του ως «παιδί του φωτός και της ζωής».

«Αυτή, αντί να γίνει επιστήμονας ή γιατρός, μου είπε μια μέρα: «Μπαμπά, πρέπει να ασχοληθώ με τη μουσική, γιατί είναι στην ψυχή μου», είπε ο Τρόεν. Η κόρη του φοίτησε στο Berkeley College of Music στη Βοστώνη. καθώς και το Rimon School of Music στο Τελ Αβίβ, όπου γνώρισε τον σύζυγό της.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν τα μέλη της οικογένειας του Τροέν είχαν αμερικανική υπηκοότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Το βίντεο που θεραπεύει τους ΑΙ Γκόλντμπεργκ, Ντε Νίρο και Ρόμπερτς και η συνομιλία με τον Ρούζβελτ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιστράτευσε ξανά την τεχνητή νοημοσύνη, αυτή τη φορά για να σατιρίσει τους επικριτές του, ενώ λίγες ώρες αργότερα συνομίλησε με το ψηφιακό ολόγραμμα του Θεόδωρου Ρούζβελτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ γιατρός με τη χρήση ΑΙ
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ