Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή η Γερμανίδα που πήγε σε συναυλία ειρήνης στα σύνορα με τη Γάζα και απήχθη

Πόλεμος στο Ισραήλ: Νεκρή η Γερμανίδα που πήγε σε συναυλία ειρήνης στα σύνορα με τη Γάζα και απήχθη

Τραγική κατάληξη φαίνεται να είχε η υπόθεση της απαγωγής μιας γυναίκας με καταγωγή από το Ισραήλ και τη Γερμανία από μέλη της Χαμάς χθες (7.10.2023) μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη Γάζα, ενώ αγωνία υπάρχει για άλλη κοπέλα που έπεσε κι αυτή στα χέρια των Παλαιστίνιων.

Οι δυο κοπέλες διασκέδαζαν σε φεστιβάλ στη Γάζα. Χάθηκαν από εκεί και λίγο αργότερα άρχισαν να κυκλοφορούν βίντεο στα social media στα οποία φαινόταν να έχουν απαχθεί από Παλαιστίνιους μετά την επίθεση της Χαμάς κατά του Ισραήλ.

Το σώμα της 30χρονης Ισραηλινογερμανίδας Shani Louk εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα σε καρότσα ενός αγροτικού οχήματος με στρατιώτες της Χαμάς.

Οι Παλαιστίνιοι δείχνουν να μεταφέρουν το σώμα ως τρόπαιο. Το σώμα δείχνει άψυχο και αυτό έκανε τις αρχές του Ισραήλ να θεωρήσουν νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Αρχικά πάντως, δεν είχε γίνει γνωστή η ταυτότητά της. Άνθρωποι όμως, που ήξεραν την 30χρονη κατόρθωσαν να την αναγνωρίσουν από τα ράστα μαλλιά της, αλλά και ένα τατουάζ που είχε.

 

 

Η απαγωγή της Noa με μηχανή

Σε ένα άλλο βίντεο από την εισβολή της Χαμάς στα εδάφη του Ισραήλ, διακρίνεται μια άλλη νεαρή κοπέλα. Είναι ανάμεσα σε δυο άνδρες πάνω σε μια μηχανή. Οι απαγωγείς της την απομακρύνουν από τους δικούς της και οι εκφράσεις της κοπέλας δείχνουν τον απίστευτο τρόμο που ζει.

 

Σύμφωνα με χρήστες των κοινωνικών δικτύων πρόκειται για τη Noa, μια νεαρή κοπέλα που είχε βρεθεί και εκείνη στο μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ.

Η τύχης της κοπέλας αυτής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις