Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει πως η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι πληροφορίες που καταφτάνουν από το φλεγόμενο και ματωμένο Ισραήλ αποτελούν γροθιά στο στομάχι. Η τελευταία δε είναι από αυτές που δεν μπορεί να τις αντέξει ανθρώπινος νους. Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την φρικιαστική αναφορά των τελευταίων ημερών πως οι τρομοκράτες της Χαμάς αποκεφάλισαν μωρά!

Οι βαρβαρότητες της Χαμάς στο Ισραήλ προκαλούν παγκόσμιο σοκ. Όπως μεταδίδει το BBC, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε την απίστευτη φρικαλεότητα ότι οι τρομοκράτες έκοψαν κεφάλια μωρών, αιματοκυλώντας ένα ακόμη κιμπούτς κοντά στη Γάζα.

Ο Τζόναθαν Κονρίκους δήλωσε ότι ένας ιατροδικαστής που επισκέφτηκε το κιμπούτς κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, είδε πτώματα παιδιών και επιβεβαίωσε πώς πέθαναν.

«Παραδέχομαι ότι μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε πραγματικά και να επαληθεύσουμε αυτήν την αναφορά, και ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι ακόμη και η Χαμάς θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοια βάρβαρη πράξη», είπε, όπως μετέδωσε το BBC.

«Νομίζω ότι μπορούμε τώρα να πούμε, με σχετική σιγουριά, ότι αυτό έκανε η Χαμάς. Υπήρχαν πτώματα σκορπισμένα παντού, ακρωτηριασμένα».

Υπενθυμίζεται ότι οι σχετικές αναφορές σε διεθνή ΜΜΕ είχαν αρχικά διαψευστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: «Προκαταρκτικές συνομιλίες την Παρασκευή στο Μπούργκενστοκ» λέει η Ελβετία
Σύμφωνα με το ελβετικό ΥΠΕΞ, οι ΗΠΑ και το Ιράν, μαζί με τους μεσολαβητές Πακιστάν και Κατάρ, να συναντηθούν αύριο στο Μπούργκενστοκ για προκαταρκτικές διαπραγματεύσεις σχετικά με την εφαρμογή της συμφωνίας
Οι σημαίες ΗΠΑ και Ιράν
Ο Τζίμι Κίμελ αποδομεί τη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν σε 35 δευτερόλεπτα – Το «καρφί» για τη Μελάνια
«Δώσαμε στο Ιράν τον πλήρη έλεγχο του Στενού του Ορμούζ και πετάξαμε μέσα τουλάχιστον 300 δισεκατομμύρια δολάρια, γιατί όχι;» λέει μεταξύ άλλων ο αμερικανός παρουσιαστής
Ο Τζίμι Κίμελ