Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θέλαμε να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε», δήλωσε το ζευγάρι που τράβηξε τη selfie με το φιλί

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Θέλαμε να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε», δήλωσε το ζευγάρι που τράβηξε τη selfie με το φιλί

«Θέλαμε να αποθανατίσουμε τη στιγμή για να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε» με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια το ζευγάρι που τράβηξε τη selfie με το φιλί που νίκησε το θάνατο, μιλά για τις ώρες αγωνίας που έζησε, όσο οι τρομοκράτες της Χαμάς αιματοκυλούσαν το μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι ζεις μία τέτοια κατάσταση και ξέροντας πως ο καλύτερός μου φίλος βρίσκεται 20 μέτρα μακριά και δεν μπορώ να του φωνάξω, επειδή δεν πρέπει να κάνουμε φασαρία, γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε στόχος στους τρομοκράτες», δήλωσε το ζευγάρι που τράβηξε τη selfie με το φιλί στο φλεγόμενο Ισραήλ, προκαλώντας παγκόσμια βαθιά συγκίνηση. 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μίλησε για την χειρότερη εικόνα που αντίκρυσε: «Νομίζω όταν ήμασταν ξαπλωμένοι στο έδαφος και μου είπε να μη μιλάω, επειδή τους έβλεπε στο αυτοκίνητο δύο μέτρα μακριά από μας, να περνούν με τα όπλα τους και να ψάχνουν κάποιους να πυροβολήσουν. Εκεί συνειδητοποιείς ότι αν κουνηθείς έστω και λίγο και σε δουν και δεν ξέρεις αν θα σε σκοτώσουν, αν θα σε απαγάγουν… Δεν ξέρεις τίποτα».

Το να τραβήξουν την περίφημη selfie που απεικονίζει τον έρωτά τους ήταν μία μεγάλη στιγμή, όπως λένε.

 

«Την είδα και αγκαλιαστήκαμε. Θέλαμε να απαθανατίσουμε τη στιγμή για εμάς, για να τη θυμόμαστε αν παραμείνουμε ζωντανοί. Ότι επιβιώσαμε, ότι ήμασταν τόσο κοντά, ότι ήμασταν εκεί μαζί».

«Ήταν ένα αισιόδοξο σενάριο για εμάς, μία στιγμή που θα θέλαμε να θυμόμαστε ότι επιβιώσαμε», κατέληξε το ζευγάρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις