Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Τρέχαμε για να γλιτώσουμε από τις ρουκέτες», δηλώνει στο Live News επιζών από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Τρέχαμε για να γλιτώσουμε από τις ρουκέτες», δηλώνει στο Live News επιζών από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ

«Τρέχαμε για να γλιτώσουμε από τις ρουκέτες». Επιζών από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ μουσικής στο Ισραήλ περιγράφει τη φρίκη από τη βαρβαρότητα των τρομοκρατών της Χαμάς, όταν έριξαν τα πυρά τους «βροχή», δολοφονώντας νέους ανθρώπους.

«Γύρω στις 6 το πρωί άρχισαν οι βόμβες και οι ρουκέτες. Σταμάτησε η μουσική, 3.000 άτομα ήμασταν εκεί, τρέχαμε προς τα αυτοκίνητά μας για να ξεφύγουμε. Αρχίσαμε να ψάχνουμε καταφύγιο για να γλιτώσουμε από τις ρουκέτες. Μετά ακούγαμε τους πυροβολισμούς να έρχονται όλο και πιο κοντά μας», δήλωσε στο Live News ο επιζών από το αιματοκύλισμα της Χαμάς στο φεστιβάλ στο Ισραήλ. 

«Καταλάβαμε ότι είχαν καταλάβει όλα τα κιμπούτς. Είχαν κλείσει τους δρόμους και πυροβολούσαν. Κρυφτήκαμε σε πορτοκαλιές για 6 ώρες. Μετά από 6 ώρες ο στρατός μας βρήκε και μας πήγε σε ασφαλές σημείο», είπε. 

 

«Πολλοί από τους φίλους μου αγνοούνται ή είναι νεκροί. Μόνο τα άτομα που γνωρίζω και τους έχω χάσει είναι πάνω από 20», κατέληξε. 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις