Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Politico: Η άγνωστη “κόρη” του Ντόναλντ Τραμπ – Η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

Politico: Η άγνωστη “κόρη” του Ντόναλντ Τραμπ – Η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στον Πρόεδρο των ΗΠΑ

– Η Hope Hicks είναι 28 ετών και είναι ένα από τα πιο έμπιστα και αγαπημένα πρόσωπα του Ντόναλντ Τραμπ
– Την εμπιστεύεται το ίδιο με την Μελάνια και την Ιβάνκα Τραμπ
– Πως την αποκαλεί και ποιός είναι ο ρόλος της δίπλα στον Πλανητάρχη

Είναι μόλις 28 χρονών και λύνει και δένει στον Λευκό Οίκο. Η Χόουπ Χικς είναι ο άνθρωπος που καταλαβαίνει τον Τραμπ πριν καν μιλήσει. Η νεαρή γλυκομίλητη εκπρόσωπος Τύπου με τον τίτλο της υπεύθυνης στρατηγικής επικοινωνίας λειτουργεί εντός και εκτός πλαισίων.

Εχει μια πολύ βαθιά σχέση με τον πλανητάρχη και μάλιστα εκείνος την αποκαλεί χαιδευτικά “Hopester.”
Εκείνη, του μιλάει στον πληθυντικό αποκαλώντας τον κ. Τραμπ και θεωρεί ότι ο ρόλος της είναι να βοηθάει και όχι να προσπαθεί να αλλάξει τον πλανητάρχη.


Στην χαοτική Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου, όπου τα τελευταία 24ωρα παίχτηκε το δράμα της αποχώρησης του εκπροσώπου Τύπου του Τραμπ του Σων Σπάισερ, εκείνη ήταν διαρκώς στο πλευρό του Τραμπ με την αφοσίωσή της να μην μπαίνει ποτέ σε αμφισβήτηση.


Κάποιος κάποτε την χαρακτήρισε “σουβενίρ από τον Πύργο του Τραμπ” στη Νέα Υόρκη. Όμως, η Χικς αποδεικνύεται ικανότερη απ’ ότι πολλοί φαντάζονταν. Στον αναχηματισμό στο επικοινωνιακό επιτελείο του Τραμπ, η Χικς δεν κουνήθηκε από την θέση της.

Κι αυτό, γιατί είναι διαφορετική από τους υπόλοιπους συνεργάτες του Τραμπ. Δεν εμφανίζεται ποτέ στην τηλεόραση. Αυτό της έχει βγει σε καλό. Δεν έχει πει ποτέ ψέμματα. Αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το συγκεκριμένο άρθρο του Politico και όπως λέει σε γνωστούς και φίλους θέλει να είναι “αόρατη”.

Η Χικς είναι πολύ κοντά σε όλη την οικογένεια. Δειπνεί μαζί με την Ιβάνκα και τον σύζυγό της, ήταν παρούσα στο Βατικανό με όλη την οικογένεια.  Γνωρίζει ότι αν πει στον Τραμπ τι να μην πει πριν από μια συνέντευξη είναι λάθος. Εχει αποδεχθεί ότι ο πλανητάρχης θα πει αυτό που θέλει ότι κι αν γίνει.

Δεν βγαίνει συχνά έξω ειδικά στην Ουάσινγκτον, δεν έχει λογαριασμό στο Twitter και ο λογαριαμσός της στο Instagram είναι κλειδωμένος

Τον υπερασπίζεται σε όλους όσοι λένε ότι χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και μάλιστα τον χαρακτηρίζει ως εναν γοητευτικό και φιλικό άνθρωπο.
Η Χικς από το Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ, μοντέλο σε μικρή ηλικία ανέβηκε γρήγορα στην ιεραρχία των επιχειρήσεων του Τραμπ. Δεν βγαίνει συχνά έξω ειδικά στην Ουάσινγκτον, δεν έχει λογαριασμό στο Twitter και ο λογαριαμσός της στο Instagram είναι κλειδωμένος.

Εχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τον Τραμπ με τον ίδιο τρόπο με την κόρη του Ιβάνκα. Μπορεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις της όταν είναι οι δυο τους με τον Πρόεδρο αλλά στο τέλος υποστηρίζει τις απόψεις του χωρίς να τις κρίνει.
Ξέρει πότε είναι καλή ώρα να μιλήσει κάποιος με τον Πρόεδρο και μπορεί να βοηθήσει τους γύρω του να βρουν λύσεις σε προβλήματα που δεν θα τολμούσαν να εκστομίσουν οι ίδιοι στον Τραμπ.
Η Χικς ξέρει σε ποιές μάχες δεν πρέπει να πολεμήσει.
Η 28χρονη είναι πλέον μέλος ενός πολύ κλειστού κύκλου γύρω από τον Τραμπ. Ο πρόεδρος πιστεύει σ’ εκείνην και δεν φοβάται ότι θα τον προδώσει.

Γι αυτό τον περασμένο Μάιο η Χικς ήταν εκείνη που έγραψε με τον Τραμπ την ανακοίνωση – απάντηση του Λευκού Οίκου για την υπόθεση Φλιν και όχι ο εκπρόσωπος Τύπου τότε ο Σον Σπάισερ.
Πολλοί από τους επικριτες του Τραμπ την αποθεώνουν. «Κάνει μια εξαιρετική δουλειά έχοντας τον χειρότερο πελάτη στην ιστορία του κόσμου», λέει ο Στου Λοσερ πρώην εκπροσωπος Τύπου του Μάικλ Μπλούμπεργκ.

πηγη: Politico

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε