Κόσμος

Πολίτης σώζει δεκάδες οδηγούς στην Καλιφόρνια λίγο πριν καούν ζωντανοί! [video]

Στιγμές αγωνίας έζησαν δεκάδες οδηγοί στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια όταν εγκλωβίστηκαν με τα αυτοκίνητά τους σε παράδρομο έξω από το Σακραμέντο με τις φλόγες από την φωτιά να τους πλησιάζουν απειλητικά.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, οι οδηγοί ήταν τυχεροί γιατί στον δρόμο τους βρέθηκε ένας Καλός Σαμαρείτης ο οποίος τους βοήθησε να απεγκλωβιστούν από την φωτιά δείχνοντας τους ένα σημείο διαφυγής όπου δεν υπήρχε περίφραξη. Κάποιοι εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι λίγο πριν αυτά τυλιχθούν στις φλόγες.

Όλα έγιναν το Σαββατοκύριακο κι ενώ εκατοντάδες εστίες φωτιάς καίνε την Καλιφόρνια. Ευτυχώς κατά την επιχείρηση αυτή υπήρξαν μόνο μικροτραυματισμοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ