Κόσμος

Πολωνία: Είχαν κρύψει κοκαΐνη σε μπανάνες μέσα σε σούπερ μάρκετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοί της αλυσίδας σουπερ μάρκετ Carrefour στη Βαρσοβία, καθώς εντόπισαν ύποπτα δέματα σε ένα φορτίο με μπανάνες, τα οποία αποδείχτηκε στη συνέχεια ότι περιείχαν κοκαΐνη.

«Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατέσχεσε τα προϊόντα και ξεκίνησε έρευνα», η οποία ακόμη είναι σε εξέλιξη, ανέφερε η εταιρεία στο πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας ότι συνεργάζεται με τις πολωνικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βαρσοβίας τα δέματα περιείχαν πάνω από 160 κιλά κοκαΐνης, αξίας 30 εκατομμυρίων ζλότι (περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ).

Ναρκωτικά βρέθηκαν στη συνέχεια και σε άλλα υποκαταστήματα της αλυσίδας.

Το πολωνικό πρακτορείο PAP μετέδωσε ότι τα πρώτα δέματα βρέθηκαν σε ένα κατάστημα στο κέντρο της Βαρσοβίας και ότι αργότερα εντοπίστηκαν και άλλα, σε άλλα καταστήματα της πρωτεύουσας και γειτονικών περιοχών.

Πηγη ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 12
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS