Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

To polyamorous ζευγάρι βαμπίρ που τρέφεται με αίμα και σεξουαλική ενέργεια

To polyamorous ζευγάρι βαμπίρ που τρέφεται με αίμα και σεξουαλική ενέργεια

Έχοντας μια ιδιωτική λέσχη για ομοϊδεάτες τους, το polyamorous ζευγάρι βαμπίρ αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί τη σεξουαλική ενέργεια και το αίμα για να τραφεί.

Ο 31χρονος Logan South και η 30χρονη Daley Catherine παντρεύτηκαν το 2017 και είναι γνωστοί ως “βασιλιάς και βασίλισσα” του vampire Court στο Τέξας.

Η ιδιωτική λέσχη έχει στόχο να προσφέρει μια αληθινή αίσθηση κοινότητας για όλες τις σκοτεινές ψυχές. Αλλά και για να προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο και οικογενειακό περιβάλλον για όλη την κοινότητα των βαμπίρ στο Όστιν.

Μέχρι στιγμής έχει 60 μέλη που συναντώνται μια φορά το μήνα σε ένα φετίχ κλαμπ όπου τους συμβουλεύουν πώς να ζήσουν την εμπειρία βαμπίρ και να παίξουν σε θεατρικά.

Η «επιμορφωτική» λέσχη βαμπίρ

Τα μέλη συμμορφώνονται με τον τρόπο ζωής των βαμπίρ. Και αυτό αφορά και τη διατροφή τους. Η κοινότητα πιστεύει ότι αν δεν τρέφονται ή περάσουν πολύ ώρα στον ήλιο είναι επιρρεπείς στις ασθένειες.

Μιλώντας στη Sun, η Daley εξήγησε ότι υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους τρέφονται τα βαμπίρ. “Υπάρχουν βαμπίρ που τρέφονται με αίμα, βαμπίρ που τρέφονται άμεσα από την ενέργεια και βαμπίρ που τρέφονται σεξουαλικά. Όχι απλά από τις σεξουαλικές πράξεις αλλά από την ενέργεια της διέγερσης”.

Το ζευγάρι είναι polyamorous, με τον Logan να ζει μαζί και με την κοπέλα του Ilona Lucille Westerna στο ράντσο τους στο Τέξας. Η Ilona ενεργεί ως υποτακτική του Logan και περιγράφεται ως η αδερφή ψυχή του ενώ η Daley περιγράφεται ως η δίδυμη φλόγα του.

“Αποφασίσαμε να διαλύσουμε τα όποια πιθανά σημάδια ζήλειας από νωρίς και συνειδητοποιήσαμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Να νιώθουμε ότι είμαστε ολοκληρωμένοι και ικανοποιημένοι έχοντας και άλλους ανθρώπους στις ζωές μας”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις