Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ποντέστα: “Πηγαίνετε για ύπνο – Η Χίλαρι δεν τελείωσε” [vid]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ένα άνευ προηγουμένου “unfair”. Μια κίνηση που ξένισε ακόμη και τους οπαδούς της. Η Χίλαρι Κλίντον… πήγε για ύπνο κι έβαλε τον επικεφαλής της καμπάνιας της, Τζον Ποντέστα, να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Τα διεθνή και φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ τον είχαν “σκίσει”. Δικαίως τις περισσότερες φορές, αφού όταν ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιγε το στόμα του, ήταν δεδομένο ότι θα… εκσφενδόνιζε κάποιο μαργαριτάρι. Από την άλλη η Χίλαρι Κλίντον, κρατούσε -υποτίθεται- ανώτερη στάση.

Μέχρι σήμερα όμως. Μέχρι την στιγμή της ήττας. Πως το έλεγε η Μισέλ Ομπάμα, στις ομιλίες υποστήριξης της Χίλαρι Κλίντον; “When they go low we go high“. Δηλαδή όταν… πέφτουν χαμηλά, εμείς είμαστε υπεράνω. Ξανά λέμε όμως: Μέχρι την στιγμή που η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ος Πρόεδρος σιγουρεύτηκε.

Εκείνη τη στιγμή η Χίλαρι Κλίντον… κουράστηκε. Και εξαφανίστηκε! Κάτι που αν έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ θα μιλούσαμε για τον “εκκεντρικό μεγιστάνα που δεν παραδέχεται την ήττα του”. Και καλώς.

Δε μπορούμε, λοιπόν, τώρα να πούμε κάτι διαφορετικό. Διότι η Χίλαρι Κλίντον επέλεξε να μην εμφανιστεί μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της που την πίστεψαν, την στήριξαν και ξενύχτησαν στο στρατηγείο της για να αποθεώσουν την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Αντ’ αυτού έβαλε τον επικεφαλής της εκστρατείας της, Τζον Ποντέστα, να ανέβει στη σκηνή και να τους… συμβουλεύσει να πάνε για ύπνο! Να ξεκουραστούν. “Θα έχουμε περισσότερα να πούμε αύριο. Θέλω ο καθένας σας να ξέρει ότι οι φωνές σας και ο ενθουσιασμός σας σημαίνουν τόσα πολλά για εκείνη και για όλους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Και είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνη. Έκανε φανταστική δουλειά και δεν έχει τελειώσει ακόμη”, είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια… καληνύχτισε.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε