Κόσμος

Πόντιος ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης! Μιλάει ελληνικά και χορεύει ποντιακά – video

Αέρα... ελληνικό έχει πλέον η Δημαρχεία της Κωνσταντινούπολης, αφού ο νικητής των εκλογών έχει γεννηθεί στην Τραπεζούντα!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο νέος Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου που επικράτησε με μικρή διαφορά του Μπιναλί Γιλντιρίμ, είναι γεννημένος στον Πόντο και φαίνεται να τιμά την καταγωγή του!

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι είναι ελληνόφωνος, μιας και γνωρίζει ποντιακά, αλλά και από το ότι γνωρίζει ποντιακούς χορούς, κάτι οποίο… φροντίζει να δείχνει.

Αυτό έκανε και σε μια επίσκεψη στα Γιαννιτσά το 2016, όπου συμμετείχε σε γλέντι και χόρεψε με την ψυχή του, ποστάροντας μάλιστα και βίντεο στο facebook, γράφοντας “χορός με Έλληνες φίλους στα Γιαννιτσά”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ
Σύζυγος για πάνω από 60 χρόνια του Ζακ Σιράκ, είχε μείνει για καιρό στη σκιά του «ψηλού» και είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της πορείας του προς το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Ο Ζακ Σιράκ και η Μπερναντέτ Σιράκ
NYT: Τριγμοί στις σχέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ – Καταγγελίες για κατασκοπεία με στόχο τα σχέδια Τραμπ για το Ιράν
Το δημοσίευμα κάνει λόγο ακόμη και για τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης σε οχήματα της Μυστικής Υπηρεσίας και σε εγκαταστάσεις υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ.
In the System Monitoring Room Two Senior Operators Work on a Big Interactive Map. Facility is Full of Screens Showing Technical Data.