Κόσμος

Πορνοστάρ δολοφονήθηκε άγρια από γείτονά της – Την τεμάχισε και την έβαλε στον καταψύκτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια 26χρονη Ιταλίδα πορνοστάρ στο Μιλάνο, η οποία κατακρεουργήθηκε από έναν 43χρονο γείτονά της.

Το θύμα ονομαζόταν Κάρολ Μαλτέζι, είχε εργαστεί ως πωλήτρια και τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να ακολουθήσει νέα πορεία ως πορνοστάρ.

Φρικιαστικές οι λεπτομέρειες

Ο δολοφόνος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος. Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, η γυναίκα δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο, το πτώμα της κατατεμαχίστηκε, ο δράστης το έβαλε σε καταψύκτη για δυο μήνες και πριν από μια εβδομάδα το τοποθέτησε σε μαύρες, πλαστικές σακούλες, τις οποίες πέταξε σε χαράδρα, έξω από το Μπόρνο.

Η αναγνώριση του πτώματος κατέστη δυνατή μόνο χάρη σε σειρά τατουάζ που είχε κάνει η νεαρή γυναίκα. Τα αναγνώρισαν, όπως γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera, άτομα που είχαν δει τα έργα της. Οι εισαγγελικές αρχές και οι καραμπινιέροι είχαν ζητήσει πριν από λίγες ημέρες τη βοήθεια των πολιτών για να μπορέσει να συλληφθεί ο δολοφόνος.

Όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν τη φρίκη του συγκεκριμένου φόνου. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να χρησιμοποίησε το κινητό της άτυχης γυναίκας (μητέρας ενός παιδιού πέντε ετών) για να στείλει μηνύματα σε δημοσιογράφο -αφού την είχε δολοφονήσει- με τα οποία ήθελε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η 26χρονη ήταν ζωντανή.

Οι υποψίες όμως αυξήθηκαν και οι έρευνες πήραν νέα τροπή όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε ένα ηχητικό μήνυμα, έστω και τριών δευτερολέπτων, μέσω whatsapp και ο δολοφόνος διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκκενώνονται τα κεντρικά γραφεία της Aramco στη Σαουδική Αραβία - Σειρά επιθέσεων των Χούθι σε Ριάντ, Γιανμπού, Νταμάμ και Νταχράν
Στους εναπομείναντες εργαζόμενους που συνέχιζαν να εργάζονται στα κεντρικά γραφεία δόθηκε εντολή να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις και να εργαστούν από το σπίτι μέχρι νεωτέρας
Καπνός υψώνεται από το χώρο του διυλιστηρίου της Saudi Aramco, νότια του Ριάντ στη Σαουδική Αραβία, μετά από αναφορές για επιθέσεις των Χούθι
Με τέιζερ και σιδερένιες ράβδους θα σώσουν τα μαγαζιά τους οι καταστηματάρχες στη Γαλλία - Προσλαμβάνουν σεκιούριτι και σκύλους ενόψει των νέων διαδηλώσεων
Έτοιμοι να υπερασπιστούν οι ίδιοι τα καταστήματά τους υπό τον φόβο επανάληψης των λεηλασιών του Σαββάτου της 17ης Οκτωβρίου - Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αυξηθεί κατά 20%, έχουν ακυρωθεί άδειες αστυνομικών - Μπαράζ απαγορεύσεων για διαδηλώσεις και έκτακτο συμβούλιο άμυνας υπό τον Μακρόν
Γαλλία 5