Κόσμος

Πορτογαλία: Ξεπέρασαν τα 400.000 τα κρούσματα κορονοϊού

Το όριο των 400.000 κρουσμάτων κορονοϊού από την έναρξη της πανδημίας έσπασε την Τρίτη, 29.12.2020, η Πορτογαλία, μετά την καταγραφή 3.336 νέων μολύνσεων το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με τη γενική διεύθυνση υγείας, το ίδιο χρονικό διάστημα 74 άνθρωποι υπέκυψαν στην Covid-19, αυξάνοντας το σύνολο των θυμάτων σε 6.751.

Ο αριθμός των νοσηλειών κατέγραψε μικρή πτώση από την προηγούμενη μέρα, με 2.930 ανθρώπους να νοσηλεύονται με την Covid-19, ενώ 486 άνθρωποι βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, 17 λιγότεροι από χθες.

Η Πορτογαλία ξεκίνησε την Κυριακή την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του νέου κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γερμανία υποστηρίζει ότι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Βαλέρι Ζαλούζνι, ήταν ο αρχηγός της επιχείρησης στους αγωγούς Nord Stream
Ο διοικητής της ουκρανικής μονάδας δολιοφθοράς, Serhiy K., που είναι και αυτός ύποπτος στην υπόθεση, ξεκίνησε απεργία πείνας διαμαρτυρούμενος για τις άθλιες συνθήκες κράτησης του στην Ιταλία
Βαλέρι Ζαλούζνι
Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος «αρπάχτηκε» on air με τον υπουργό Οικονομικών του Τραμπ για το shutdown – «Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας»
Το νέο «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Στεφανόπουλο σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από εκείνο που είχε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι ντι Βανς
Τζορτζ Στεφανόπουλος