Πέμπτη, 23 Μαΐ
28oC Αθήνα

Πώς αντέδρασε ο Πούτιν στο… αστείο του Τσίπρα για την γραβάτα! video

Πώς αντέδρασε ο Πούτιν στο… αστείο του Τσίπρα για την γραβάτα! video
Φωτογραφία: Reuters

Σε φιλικό κλίμα η κοινή συνέντευξη Τύπου μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ρωσία, με τις ερωτήσεις για την… γραβάτα να μην λείπουν!

Για τρίτη φορά ως πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ρωσία ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε στο Κρεμλίνο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την πρόσφατη κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις και είχε πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, Τσίπρας και Πούτιν στάθηκαν απέναντι στους δημοσιογράφους, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

Πούτιν

Πούτιν

Φυσικά μεγάλο κομμάτι αφιερώθηκε στο ζήτημα των απελάσεων, το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος χαρακτήρισε “μαύρη σελίδα”! ενώ χαρακτήρισε “σαχλαμάρες” το ότι η Ρωσία θα μπορούσε να παίξει παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας.

Στο τέλος, πάντως, των ερωτήσεων, όταν το κλίμα ήταν πια χαλαρό, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για την περιβόητη… γραβάτα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε πως… κάποιος είναι ανενημέρωτος, αφού “το στοίχημα το κέρδισα, την φόρεσα τη γραβάτα”, ωστόσο συνέχισε λέγοντας πως δεν την φορά καθώς παραλλήλισε την γραβάτα με τα μνημόνια, κάνοντας λόγο για θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος Πούτιν άκουγε την μετάφραση και τότε ο Αλέξης Τσίπρας είπε αστειευόμενος πως εάν ο “τσάρος” του κάνει δώρο μια γραβάτα ίσως θα το… ξανασκεφτεί να την φορέσει.

Ο αστεϊσμός αυτός μάλλον άφησε… αδιάφορο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φάνηκε να μην… κρατιέται να βγάλει το ακουστικό από το αυτί του και να… τελειώνει!

Πούτιν

Δείτε την “παγωμένη” αντίδραση του Πούτιν στο αστείο του Τσίπρα

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις