Κόσμος

ΠΟΥ: «Παρωδία ότι ορισμένες χώρες δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν εμβολιασμούς»

Αποτελεί μια παρωδία το γεγονός ότι ορισμένες χώρες εξακολουθούν να μην έχουν επαρκή πρόσβαση σε εμβόλια κατά της Covid-19 για να ξεκινήσουν τους εμβολιασμούς των εργαζομένων στους τομείς υγείας και των πιο ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Η αύξηση της παραγωγής και η δίκαιη κατανομή παραμένουν τα σημαντικότερα εμπόδια για τον τερματισμό του οξυμένου σταδίου της πανδημίας Covid-19», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

«Είναι μια παρωδία το γεγονός ότι σε ορισμένες χώρες οι εργαζόμενοι στους τομείς υγείας και όσοι βρίσκονται σε ομάδες κινδύνου εξακολουθούν να μην έχουν λάβει καμία δόση εμβολίων», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει ο μεσαιωνικός πύργος 29 μέτρων κοντά στο Κολοσσαίο στη Ρώμη - Ξεκίνησε έρευνα
Τέσσερις εργάτες διασώθηκαν, ένας παραμένει εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του πύργου - «Προσπαθούμε να τον βγάλουμε ζωντανό, αλλά η κατάσταση είναι περίπλοκη» - Ειρωνείες Ζαχάροβα
Κατέρρευσε δυο φορές ο «Πύργος των Κόμηδων» κοντά στο Κολοσσαίο