Κόσμος

Πούλιτζερ στον άνθρωπο που «έριξε» τον Γουάινστιν

Λίγο μετά τη βράβευσή του με το βραβείο Πούλιτζερ για την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν, ο Ρόναν Φάροου τιμήθηκε από το περιοδικό Time ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο κατά το ετήσιο Time 100 Gala.

Ο Φάροου έδωσε το θέμα του στο πασίγνωστο περιοδικό New Yorker το οποίο το δημοσιοποίησε, λίγο καιρό μετά την απόφαση του NBC να μην το μεταδώσει.

Ο δημοσιογράφος, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του γκαλά συνοδευόμενος από ένα από τα θύματα του σκανδάλου Γουάινστιν, την Έμιλι Νέστορ και την διάσημη μητέρα του, ηθοποιό Μία Φάροου.

«Θα της είμαι ευγνώμων σε όλη μου τη ζωή»

«Πρόκειται για μεγάλη ανακούφιση. Υπήρχαν πολλά εμπόδια τα οποία χρειάστηκε να ξεπεράσω γι αυτό το θέμα, τα οποία νόμιζα ότι δεν θα ξεπερνούσα ποτέ αλλά τα ξεπεράσαμε εξαιτίας κάποιων γυναικών όπως η Έμιλι Νέστορ, που δημοσιοποίησε την ιστορία επώνυμα, σε μία στιγμή που δεν ήξερε τι θα συνέβαινε στη συνέχεια και ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Θα της είμαι ευγνώμων σε όλη τη ζωή μου», δήλωσε ο νεαρός δημοσιογράφος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 57
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν